reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Misia, Kasiulka, Liluli, Tea dziękuję, poprawiłyście mi humor[emoji7][emoji7][emoji7]

Ola, jestem niższa od Ciebie a przez sylwetkę zawsze wydałam się bardziej korpulenta i niższa niż wskazywałyby wymiary i rozmiar. Mam spory biust i szersze biodra i stosunkowo krótkie nogi (na zajęciach z charakteryzacji mierzyłyśmy proporcje i jakby odciąć głowę to jestem proporcjonalna, niestety głowa je zaburza[emoji12]), przed ciążą w talii miałam 61cm, np moja mama jest niższa ode mnie o 2cm i dwa rozmiary większą (38/40), ale ma dłuższe i szczupłe nogi oraz malutką górę więc to ja wyglądam na grubszą i mniejszą. Na żywo jesteś w 100% drobniejsza ode mnie[emoji6][emoji6]

Będzie dziewczynka, potwierdzone na 100%, zdjęcie dowodowe mam[emoji16]

Może za intensywnie było dla Małego? Moja nie lubi jak mam za duży wysiłek fizyczny, poza tym wtedy spojenie daje się mocno we znaki.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka, super wyglądasz :D

U mnie od przodu też nie widać brzucha. Za to jak stanę bokiem to bum! Nagle się pojawia :D też się staram teraz w obcisłe bluzki ubierać. Dopóki jest ładny, bo za dwa miesiące pewnie będzie ogroomny i trudny w obsłudze ;)

Ale wlasnie jakos bardzo intensywnie nie było [emoji848] na dodatek jak zjadłam mango to tez sie ożywił. No nie wiem. Poobserwuje
Nic mnie nie boli. Tzn boli od siodełka :D ale to musze sie
przyzwyczaić po prostu.

Heheh mam to samo z bluzkami ;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka wcale się tej pani nie dziwie-w kurtce taki malutki wygląda-ja się w moją jeszcze dopinam ale z bluzą pod spodem już ciężko ;) I zgadzam się z dziewczynami super laska z Ciebie;)
Całe szczęście że już wiosna idzie to będziemy bez kurtek chodzic:tak:

reklama
Do góry