reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Misia, Kasiulka, Liluli, Tea dziękuję, poprawiłyście mi humor[emoji7][emoji7][emoji7]

Ola, jestem niższa od Ciebie a przez sylwetkę zawsze wydałam się bardziej korpulenta i niższa niż wskazywałyby wymiary i rozmiar. Mam spory biust i szersze biodra i stosunkowo krótkie nogi (na zajęciach z charakteryzacji mierzyłyśmy proporcje i jakby odciąć głowę to jestem proporcjonalna, niestety głowa je zaburza[emoji12]), przed ciążą w talii miałam 61cm, np moja mama jest niższa ode mnie o 2cm i dwa rozmiary większą (38/40), ale ma dłuższe i szczupłe nogi oraz malutką górę więc to ja wyglądam na grubszą i mniejszą. Na żywo jesteś w 100% drobniejsza ode mnie[emoji6][emoji6]

Będzie dziewczynka, potwierdzone na 100%, zdjęcie dowodowe mam[emoji16]

Może za intensywnie było dla Małego? Moja nie lubi jak mam za duży wysiłek fizyczny, poza tym wtedy spojenie daje się mocno we znaki.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka, super wyglądasz :D

U mnie od przodu też nie widać brzucha. Za to jak stanę bokiem to bum! Nagle się pojawia :D też się staram teraz w obcisłe bluzki ubierać. Dopóki jest ładny, bo za dwa miesiące pewnie będzie ogroomny i trudny w obsłudze ;)

Ale wlasnie jakos bardzo intensywnie nie było [emoji848] na dodatek jak zjadłam mango to tez sie ożywił. No nie wiem. Poobserwuje
Nic mnie nie boli. Tzn boli od siodełka :D ale to musze sie
przyzwyczaić po prostu.

Heheh mam to samo z bluzkami ;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka wcale się tej pani nie dziwie-w kurtce taki malutki wygląda-ja się w moją jeszcze dopinam ale z bluzą pod spodem już ciężko ;) I zgadzam się z dziewczynami super laska z Ciebie;)
Całe szczęście że już wiosna idzie to będziemy bez kurtek chodzic:tak:

reklama
Do góry