reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Powiem Wam dziewczyny że obawiam się że Lewandowska i tak na mniejszy niż my[emoji16]
Pumelova [emoji5] niekoniecznie,mam znajoma ktora jest trenerem pers. i jezdzila na nagrywanie plyty z cwiczenia dla kobiet w ciazy z Lewandowska,a brzuszek ma duzy i od poczatku waga szla jej bardzo w gore.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

[/QUOTE]

Pumelova [emoji5] niekoniecznie,mam znajoma ktora jest trenerem pers. i jezdzila na nagrywanie plyty z cwiczenia dla kobiet w ciazy z Lewandowska,a brzuszek ma duzy i od poczatku waga szla jej bardzo w gore.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

[/QUOTE][/QUOTE]
Oceniam tyle co po zdjęciach, ona ma termin wcześniej więc jak była na tym etapie co my to moim zdaniem miała mniejszy niż mój[emoji16] no ciekawe [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka super okraglutki-jakbyś piłeczkę włożyła pod spod;)
Bulkaasia no kochana powiem Ci ze tylko o tydzień mnie wyprzedzasz ale Twój brzusio dużo większy od mojego- u Ciebie mają wygodniej-więcej miejsca maja;)

Ola teraz widzę:) jeszcze nie taki duży ale zdąży usunąć :tak:
Wszystkie nasze brzusie są super:tak:
A co do wielkości to niewazne czy ma któraś większy czy mniejszy-ważne żeby kazdej dzidzi było w nim dobrze:D

Dla mnie jest duży. I prawdę mowiac mam nadzieje, ze bedzie możliwie jak najmniejszy.

Co do Lewandowskiej widac po niej ze przytyła- po ramionach. Gdzies kiedys przeczytałam, ze ona ma tendencje do tycia i tez mi sie tak wydaje. Chyba nie jest super drobna kobieta. Natomiast bardzo wyćwiczoną :)

Ale jak nagrywała płytę to była chyba w 6 miesiącu jakis. Wiec powiem Wam szczerze, ze jak patrze na swój brzuch i na jej z okładki to nie uwazam,zeby moj był większy :) ale moge sie mylić. Bie jestem obiektywna ;D w ogole sa dni kiedy uwazam, ze jets mały, a sa dni,kiedy wydaje mi sie gigantyczny.
Zwłaszcza jak patrze na zdjecia Bab albo Aim [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

25 tydzień rozpoczęty. Mamy 87cm, +3kg.
Co do wielkości brzucha to również odnoszę wrażenie, że jak dla mnie jest już spory... Chociaż jak wczoraj poszłam spytać o szkołę rodzenia w miejscowym szpitalu (zapisy od 25-26 tyg, by uzbierać grupę ze zbliżonym terminem) to położna do mnie, że nie widzi brzucha i że za szybko na szkołę[emoji23][emoji23] Babeczka mi humor poprawiła[emoji16][emoji16]
1490269763-aaaaaa.jpeg
1490269808-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Okładką z Lewandowską bym się nie sugerowała bo tam jest więcej grafiki i retuszu niż stanu rzeczywistego ;)
Mój brzuch teraz poszedł mocno do przodu i już małym się go nie da nazwać, raczej teraz mam tak średnio podobny do reszty jak patrzyłam tylko ze zdjęcia tego nie oddają bo jak się urnie fotke, zamarzę twarz to proporcje się zmieniają i nie wygląda na zdjęciu które to daje tak jak choćby na zdjęciu normalnym całym, a co dopiero na żywo.

Do góry