reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Patuszka super :) ja chyba tez cos koło tego mam w pasie :) tylko kg na plusie wiecej ;p ale ja startowałam tez z mała waga tuż po diecie, wiec tez nie ma co porównywać.

Aim masz racje. Zalezy od ustawienia, wysokości na jakiej sie trzyma tel. A czesto tez od ubrania :)

Ale i tak mogłabyś sie pochwalić jakimś zdjęciem, bo juz dawno nic nie było!

A co do okładki, to tez racja. Pytanie tylko w ktor stronę podrasowali- zmniejszali brzuch czy zwiększali ;) dostane płytę to cos na nagraniu moze zobacze ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola W, przed ciążą miałam 48kg, teraz jest 51kg, niska jestem, 154cm[emoji6] Wczoraj układałam bluzki, pora pożegnać XS i powitać S i wkrótce M[emoji16][emoji16] Dobrze, że mogę być w pracy w czym chce bo pod fartuszkiem wszystko ukryte[emoji23][emoji23]

Podziwiam babki na diecie, ja byłam raz, trwała całe 10 godzin, po czym byłam tak głodna że na kolacje zamówiłam ukochaną pizzę [emoji487][emoji487][emoji23][emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka - fajna Babeczka z Ciebie [emoji3].
Brzusio rzeczywiście, ma prawo jeszcze nie zahaczac o przeszkody, ale nie da się go też nie zauważyć - więc nie kumam Kobietki ze szkoły rodzenia [emoji1]. "normalne" jeansy jeszcze nosisz? Ja też jeszcze się tulam w swoich normalnych spodniach (tych elastyczniejszych rzecz jasna [emoji6], zwijaja mi się pod brzuchem) - mam ciążowe z panelem, ale zjeżdżają mi (wiecznie muszę je podciągac, wrr..).

Aga, dziękuję[emoji6] w kurtce byłam (jeszcze się dopinam, jeszcze[emoji16][emoji16])
Niektóre biodrówki są jeszcze ok, większość mam wysokich w talii i niestety te musiałam schować. Z pasem też mam, podciąganie doprowadza mnie do szału, ale mniejszych niż 34 z hm nie znalazłam[emoji26][emoji26]
1490271911-aaaaaa.jpeg

reklama
Ola W, przed ciążą miałam 48kg, teraz jest 51kg, niska jestem, 154cm[emoji6] Wczoraj układałam bluzki, pora pożegnać XS i powitać S i wkrótce M[emoji16][emoji16] Dobrze, że mogę być w pracy w czym chce bo pod fartuszkiem wszystko ukryte[emoji23][emoji23]

Podziwiam babki na diecie, ja byłam raz, trwała całe 10 godzin, po czym byłam tak głodna że na kolacje zamówiłam ukochaną pizzę [emoji487][emoji487][emoji23][emoji23]

Miałam dietę pudełkowa, wiec nie miałam wyjscia -pustka w lodowce [emoji23]

Ja mam ok 161. Zazwyczaj ważyłam ok 52. Przed ciaza 50. No i teraz 56,4, ale mam zupełnie inna sylwetke niz Ty - tak mi sie wydaje ;) ale w pasie mamy podobnie no i. Tydzien tez ten sam, wiec ciekawie :)

U Ciebie chłopak czy dziewczynka?

Ps pojezdzilam dzis troche na rowerku stacjonarnym i ledwo zeszłam, a syn mnie pokopał [emoji23] nie wiem czy to dobrze czy moze powinnam sie martwić, bo nie lubi? [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry