reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Aim fajna chudzineczka jestes :) pewnie mocno pracujesz nad figura. Ja to uważam, ze im mniejszy brzusio tym lepiej ;) . O właśnie czytam, ze piszesz ze Twoja figura to nie "geny"
Lilth faktycznie Ty juz masz ciążowy, fenomenalny. Udka masz mega zgrabne

reklama
Lilith jaki fajny brzuszek mialas z voreczka
1482059721-1d1mld.jpeg

Ja zaczynam dzis 13 tydzien

f2w3flw15r2h1ssa.png

Nie mogę wyjść z podziwu - Karo, Wendy i Lilith (tym razem z brzusiem z Leila) - pięknie Was zaokrągla [emoji5][emoji5][emoji5].
Karo - nadal udaje Ci się ukryć? Szacun [emoji3]
Lilith - już wcześniej widziałam Twój opis o tattoo - ale widzieć a czytać, to różnica. Super! Odważnie Ci powiem [emoji5]. Ja mam na stopie (jagody - a dokładnie taką zaszyfrowana datę urodzin mojej córy - czyli pełna symbolika, której w życiu nie usunę i nie będę się wstydzić). Mój M poszerza kolorowe tereny pod koszulka, ale wiosną przechodzi na udo.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Karo cudo! Już widać, że ciążowy definitywnie!!

Wendy podobnie, zaczyna wystawać. Zobaczysz za miesiąc jaki duży będzie :) chyba, że później większy wyskoczy.

Kasiulka.. Ja zawsze czekam na Twoje zdjęcia.. I każde taki urocze i ciuszek masz sliczny.. Dalej nie ciążowe?

Aga pochwalisz się kiedyś?? Ciekawie musi wyglądać. Sama po ciąży przymierzam się do wszystkich dat. Tylko póki co pomysłu brak.
Nogę robił mi maz, częściowo sama. Tylko nad tyłkiem mam z salonu.. Szyja z boku, kark, oba nadgarstki, ramię, przedramie wewnętrzne i dół łydki plus plecy na jednej połowie domowo :)
Podziwiam Cię za stopę. Balabym się i nigdy odwagi nie nabiore by tam robić. Ja z tych podziarganych i wykolczykowanych :)

Sylver wypytaj fryzjerke i opinie na necie poczytaj odnośnie nowego fryzjera. Robie sama bo się boje fryzjerów..tak samo cięcie idę z duszą na ramieniu ech..
Powiem Ci, że z synem tez jeżdżę na drugi koniec miasta do konkretnego fryzjera bo raz zaszalelismy i mu nie poszło a włosy trochę odrastaly..

Lilith - każdy mnie straszył bólem. Mąż czekał na łzy i szybką rezygnację - ale ja z tych silnych, które płaczą tylko na bajkach bądź przy skrajnych emocjach. Kurcze... Porody mamy za sobą, więc taka podziargana stopa to pikuś [emoji6].

Pewnie pojawią się kolejne [emoji3]. I dalej będę kombinowała z symbolika. Wstrzymalam sie z datą ślubu (11.09) - bo maz mnie zastrzelił swoim pomysłem [emoji23] - dwie wieże na pośladkach i samolot w.. (sorry - wiem, wiem - ciężki i niesmaczny żart)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry