reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilth chyba mi umknęło ze Ty umiesz dziergać, lubię tatuaże bardzo, ale nigdy sama bym sie nie zdecydowała. Pernamteny brwi to i tak dużo jak na moja fobie igłowa. Bardzo bym chciała mieć tez pernametne kreski nie zagęszczająca tylko dekoracyjne.
Ty zawsze dla mnie taka miła. Tak to zwykła sukienka z new look, odcinana pod cycem wiec na spokojnie i w końcówce posłuży.

reklama
Aga dziękuję Ci! Jest piękny, bardzo mi się podoba. I nadal podziwiam za miejsce. Poród porodem, to dla dzieciatka z tym dla siebie samej bym sobie nie poradziła. Przyznam, że jak na szyi za uchem robilam ( oka brakuje jeszcze) to na ametopie hihi.

Kasiulka nigdy brwi nie miałam robionych i dla mnie taki makijaż to kosmos. Coś jak stopa właśnie. Najśmieszniejsze jest to, ze panicznie boje się igieł. Zastrzyków czy pobierania krwi. Kiedyś o tym pisalam :)

Na każdym zdjęciu jesteś taka pogodna, uśmiechnięta aż czuć radość i szczęście, to zapada w pamięć no a ze ubrania zawsze takie ładne..skromne ale cholernie kobiece.

Ogólnie podoba mi się jak dziewczyny tu w kiecach występują. Może dlatego, że sama nigdy nie mam odwagi by założyć coś takiego :)

Lilth :* a sukienki to troszkę ich mam i sie w nie mieszczę. Przez ostatnie 1,5 roku schudłam z 44 na 38 wiec trochę mam większych, chyba nie będę kupowała specjalnie ciążowych. W ogóle wszystkie moje ubrania ciążowe były w rozm 44 napisałam do przyjaciółek i poprzynosily mi swoje (głownie spodnie) na 38. Także mam na prawdę bardzo dużo i nic nie kupuje

Lilith ale juz duzy brzuszek i faktycznie takie okrąglutki :) co do tatuazu to ja chcialam sobie zrobic ale na brzuchu, wiec dopiero moze po ciazy sie zdecyduje, ale nie moge znalezc zadnego fajnego wzoru. Ja mam tez permanentyny brwi i to zupełnie nic nie boli, a fajnie wyglada- wiele kobiet mnie pyta gdzie robie.

Karo tez jestem w szoku, ze w pracy sie u Ciebie nie zorientowali, brzuch juz bardzo widac :D

Kasiulka Ty jak zawsze pieknie i promiennie wygladasz, zgadzam sie z Lilith, widac, ze jestes bardzo szcześliwa w ciazy :) mnie sie udało zejsc z rozmiaru 38/40 na rozm. 32 :D:D teraz juz niestety 34/36, ale po ciazy napewno znow sie bede bardzo odchudzac

AIM ja mam dokładnie to samo co Ty, strasznie musze sie pilnowac, bo mam mega tendencję do tycia, u mnie wszystkie kobiety w rodzinie sa bardzo grube, zarowno mama i babcia jak i wszystkie siostry mojego ojca, wiec podwójne obciazenie genetyki otyłością.

Wendy bardzo jesteś zgrabna, brzuszek tez juz widoczny :)

Dziekuje dziewczyny

Ja niestety szybko nabieram kilogramow ciazowych i chcialabym je tez szybko zgubic.nosze rozmiar 36 i Do takiego bym chciala wrocic po ciazy
Truskawka nie Do tej pory nikt niezauwazyl ciazy.ale to tak jak pisalam wczesniej zawsze mam ubrane czarne jegginsy ktore splaszczaja brzuch i nienosze takich upietych bluzek jak wczesniej.ale dlatego ze musimy byc w pracy na czarno ubrani tylko Mi sprzyja bo pod czarnym mozna duzo ukryc

Chcialam z moja podszefowa gadac w Piatek lub sobote ale ciezko ja zastac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Hej :) ja w srode zaczynam 12tc. Poki co przytyłam ok. 1,5 kg. Oczywiscie od wagi porannej, bo wieczorem to hardkor sie dzieje :D
Nie mam wyćwiczonych mięśni brzucha i prawdę mowiac uwazam, ze za szybko tyje i troche sie tym martwie... zwłaszcza, ze mam tendencje do rozstępów :/

Tak wyglada moj brzuch dzis. Co prawda nigdy nie był płaski (zawsze miałam oponkę na dole troche), ale chyba jest za duży jak na niecałe 12tc i pierwsza ciaze-jak myślicie? Przyznał, ze na samym poczatku troche sobie pofolgowała ze słodyczami ;)

b9850184cecfd92db75986733d9b6920.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry