reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Sylver jaka Ty ładna jestes!! :):)
Ja tez niziołek- 160 w kapeluszu, rok temu tak sie odchudziłam, ze wazyłam 43 kg, czyli bmi wskazywało juz na anoreksje i faktycznie tak wygladałam. Teraz mam 50 kg, ale non stop jestem głodna i tyje w szybkim tempie, wiec obawiam się, ze duzo moge przytyc :/

reklama
Matko.. 9 kg, 12 kg... A ja w pierwszej ponad 25 kg [emoji33]. Fakt.. Po 4 miesiącach śladu prawie nie było po 20 kg. A po 10 m-cach wróciłam do wagi sprzed.
Liczę na to, że teraz będzie mniej... Dużo mniej...

Też zaczynam w kompleksy wpadać przy Naszych Dziewczynach. Przy Tobie też... [emoji14] Mam 167, a wagi nie zdradzę [emoji14]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
O to widze ze mam.kompanke w tyciu ja w pierwszej ciazy ponad 20kg ale zaczynalam od 48kg i dosc szybko wrocilam do 52kg i juz nigdy mniej nie bylo,w drugiej tez ok 20kg na plus a teraz zobaczymy zaczynam od 53kg przy wzroscie 170 pewnie do 70kg dobijemy [emoji12]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mogę spać :no: Pewnie rano się nie dobudzę i będę chodzić cały dzień jak widmo...
U mnie 10+5, przyłapana do zdjęcia :sorry:Zobacz załącznik 787713
Sylver nigdy nie powiedzialabym ze Ty chociaz zblizasz sie do 30 , mamuska kawalera przestan chyba mlodsza siostra swojego syna :))super laska tylko pozazdroscic. Ja to chyba przy moim niedlugo jak jego babcia bede wygladac niedosc ze mnie skubaniec przerosł to jeszcze ja sie starzeje w zatrwazajacym tepie.
Kurcze patrze na te wasze zdjecia i chyba moj fejs prosi sie o jakies poratowanie kolagenem lub botoxem bo ja chyba sie cos postarzalam ostatnio i zdziadzialam wrrr trzeba sie za siebie wziasc.
A co do fotki to poki co tez u mnie niewiele widac ale moze po nowym roku odwaze sie cos wrzucic (jak juz doprowadze sie do uzytecznosci publicznej)

Wszystkie brzuszki sliczne oby rosly rosly i rosly

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Same laseczki tutaj :) Na prawdę dziewczyny, ekstra wyglądacie! No i pięknie wam się brzuszki zaokrąglają :)

Wendy, ale mi elaborat wystosowałaś ;-) ;)
Zapewniam Cię, że Twoja waga jest zdecydowanie niższa niż moja, więc nie narzekaj :happy:
Dziękuję Wam Dziewczynki za miłe słowa. To pewnie wino mnie odrobinę zakonserwowało :sorry:;-) ;)

Samotnaja wow widać slicznie, zgrabniutka jesteś.

Morela, Truskawka u Was też widać i ładne z Was kobietki.
Sylver jak Aga pisała.. :) masz naturalny blond?

Truskawka my idento. 160 i 50kg. Ale mi już przybyło 1kg. Waga sienie martwię zrzuce w 3 m od zaczecia ćwiczeń, czyli z 9 potrzebuje bo po cc musze z pół odczekać.. W rezultacie i tak gubię więcej.

Musze zrobić jakieś zdjęcia, 13tc leci :)

Samotnaja wow widać slicznie, zgrabniutka jesteś.

Morela, Truskawka u Was też widać i ładne z Was kobietki.
Sylver jak Aga pisała.. :) masz naturalny blond?

Truskawka my idento. 160 i 50kg. Ale mi już przybyło 1kg. Waga sienie martwię zrzuce w 3 m od zaczecia ćwiczeń, czyli z 9 potrzebuje bo po cc musze z pół odczekać.. W rezultacie i tak gubię więcej.

Musze zrobić jakieś zdjęcia, 13tc leci :)

O mój "naturalny" blond co 5 tygodni dba moja ukochana fryzjerka ;-) ;) Chyba z 9 lat do niej chodzę i już jestem przerażona, kto w Krakowie zajmie się tak moimi włosami, jak ona... Zaproponowałam, by przeprowadziła się ze mną, ale - nie uwierzycie! - odmówiła :realmad::p:D

I koniecznie nadrabiać tu że zdjęciami, czekamy! :-) :)

Dziewczyny jakie wy szczuplutkie az wstyd Mi przy was bo zawsze myslalam ze Do grubych nienaleze ale widze ze ja misiaczek przy was i moj brzuch przy waszych to juz wogole

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry