reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka - akurat Ty dodatkowych kg nie będziesz pewnie miała [emoji6].
"Szczęściaro" - zazdroszczę Ci glukozy, wiesz? Zazdrość, to złe określenie - ale wiesz o co chodzi - to trzymanie wszystkiego w ryzach [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też mam taki wzrost :) spokojnie myślę że jedzenie w umiarze z rozsądkiem i będzie tyle kg co powinno być nie więcej :)
aim - widzisz... Ja się nie opychalam. Nie miałam zachcianek, a wyszło co wyszło. Dużo wody w sobie miałam - waga bardzo mocno spadała przez pierwsze dni. Ze szpitala wyszłam 10 kg lżejsza, a po 2 dniach w domu kolejne 4 kg spadło.

Aga właśnie sie okazuje ze mogę jeść w zasadzie normalnie patrząc po pomiarach :/ nie mam bata
To dobrze, że wyniki masz dobre [emoji5]. 2 razy się już męczyłas, więc i Tobie normalnie-zywieniowo ciąża się należy [emoji3].

Ja mam piętra, bo w 1 ciąży długo długo było wagowo cacy, a w połowie 2 trymestru zaczęłam nabierać.

Ale wy wszystkie szczuplutkie

Ja mam 164 cm i waga powiedzmy 'akceptowalna' [emoji38] ale nie mam zamiaru przytyć więcej niż 12kg. W pierwszej ciąży chyba przybyło mi z 17, ale najwięcej to w ostatnich tygodniach ,bo przenosiłam 2 tyg i 1 dzień .

Ja jeszcze nie zrobilam sobie żadnego zdjęcia w tej ciąży a tu już 12 tydzień leci ... muszę się zmobilizować

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejciu jakie wy szczuplutkie.ja 162 cm i juz przytylam okolo kg w tej ciazy. W ciazy z corka przytylam cale 20 kg ktore zgubilam ale teraz chce bardziej uwazac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ja tez chce bardziej uwazac mam nadzieje ze sie uda:p Poki co to pewnie nawet troche schudlam z jednej strony te wymioty nie sa tak zle:p

W 1 ciazy przytylam 16 kg to bardzo duzo jak dla mnie... przed ciaza wazylam 47 a pod koniec 63kg.Przy wzroscie 156 wygladalam jak kulka.Teraz na starcie mam 57 i chcialabym maz 8-9kg.Mam nadzieje ze sie uda po ciazy chcialabym do wagi 52 max wrocic.Bo te 5 kg nadprogramowe.

010igov3fkey3mez.png

A ja nie mogę spać :no: Pewnie rano się nie dobudzę i będę chodzić cały dzień jak widmo...
U mnie 10+5, przyłapana do zdjęcia :sorry:
20161210_191043.jpeg

Załączniki

• 20161210_191043.jpeg
    20161210_191043.jpeg
    216,9 KB · Wyświetleń: 642
Sylver - śliczna i zgrabna z Ciebie Mamusia [emoji5].
A to, ze zostałas "przyłapana" - tylko potwierdza jak mocno cieszysz się ze swojego stanu [emoji3]

reklama
Do góry