reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki, diety i ćwiczenia - czyli figura i forma po porodzie

Kaniu, już dostałam @, a plamienia zaczęły mi się jakis tydzień po skończeniu @. Byłam u gina ponad tydzien temu, wszystko było ok... A dwa dni później te plamienia :/ Może po prostu do niego zadzwonię i zapytam, czy jest powód by się niepokoić..

reklama
Makunia dziewczyny mają racje, lekarz Ci powie co się dzieje. Ja dostałąm @ 4 dni temu, ale jakoś dziwnie...bez bóli. zawsze to zwijałam się na łóżku a teraz...jest, po prostu jest...:> Musiałąm lekarza z kontrolą przełożyć z tego powodu.
Zaczełam Chodakowską...tzn raz spróbowałam i do 30 min doszłam...potem padłam...zaczął mnie brzuch boleć i się wystraszyłam. W sumie już widzę, że ćwiczycie a ja trochę się boję o te mieśnie...jestem po cc i zastanawiam się czy już się pozrastały te mięśnie...:)

ja dalej bez @ karmienie piersia ma swoje plusy ;-) a co do cwiczen z Ewka to ja przestalam, bo jedank ja wariatka po cesarce jestem ii 5 tydzien pologu to zawczesnie bylo choc dawalam rade niezle. zaczne w lipcu cwiczyc. a i na wadze bylo 59 kg. hurrra :-D

Daffo, Maryńka też jestem po cc i po 7 tyg od porodu zaczęłam ćwiczyć, oczywiście po konsultacji z lekarzem.
Powiedział mi, że nie widzi przeciwwskazań, oczywiście jak zacznie mnie brzuch boleć to mam odpuścić i spróbować dzień później, nie przesilać się. Chodakowską ćwiczę od maja, a w kwietniu zaczęłam ćwiczenia, które w ciąży robiłam jeszcze do 6 miesiąca.

ja na razie nie cwicze. lekarz kazal poczekac jeszcze troszke ze wzgledu na problemy po cc wiec na razie rosne :wściekła/y: babicha sie ze mnie zrobila taka ze szok:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Patrycja ja ćwiczę jak moje śpią.
Żabka zrzucisz, troszkę motywacji i jak tylko będziesz chciała to wszystko jest do zrobienia :-)

Ja ćwiczę wieczorami, na dniu nie mam czasu to sobie chociaż potańczę przy gotowaniu obiadu ;-) ostały mi 4 nadprogramowe kg i nie chcą sobie pójść:-( Za to muszę nad skórą popracować i ją bardziej ujędrnić, zwłaszcza na nogach. Już smaruję się balsamem 2 razy dziennie, ćwiczę to zobaczymy jakie będą efekty:-)

reklama
Dietę i ćwiczenia - czas zacząć!!!

Dzień pierwszy, do celu 13kg (waga sprzed ciąży), do wymarzonej wagi 19 kg (taką wagę prezentowałam chodząc 5x w tygodniu na fitness)!!

Trzymajcie kciuki!!

Lilikasia - też wyglądam jak babsko:(

Do góry