Kaniu, już dostałam @, a plamienia zaczęły mi się jakis tydzień po skończeniu @. Byłam u gina ponad tydzien temu, wszystko było ok... A dwa dni później te plamienia :/ Może po prostu do niego zadzwonię i zapytam, czy jest powód by się niepokoić..
reklama
daffodil86
Zaangażowana w BB
Makunia dziewczyny mają racje, lekarz Ci powie co się dzieje. Ja dostałąm @ 4 dni temu, ale jakoś dziwnie...bez bóli. zawsze to zwijałam się na łóżku a teraz...jest, po prostu jest...:> Musiałąm lekarza z kontrolą przełożyć z tego powodu.
Zaczełam Chodakowską...tzn raz spróbowałam i do 30 min doszłam...potem padłam...zaczął mnie brzuch boleć i się wystraszyłam. W sumie już widzę, że ćwiczycie a ja trochę się boję o te mieśnie...jestem po cc i zastanawiam się czy już się pozrastały te mięśnie...
Zaczełam Chodakowską...tzn raz spróbowałam i do 30 min doszłam...potem padłam...zaczął mnie brzuch boleć i się wystraszyłam. W sumie już widzę, że ćwiczycie a ja trochę się boję o te mieśnie...jestem po cc i zastanawiam się czy już się pozrastały te mięśnie...
ja dalej bez @ karmienie piersia ma swoje plusy ;-) a co do cwiczen z Ewka to ja przestalam, bo jedank ja wariatka po cesarce jestem ii 5 tydzien pologu to zawczesnie bylo choc dawalam rade niezle. zaczne w lipcu cwiczyc. a i na wadze bylo 59 kg. hurrra
Kania78
...
Daffo, Maryńka też jestem po cc i po 7 tyg od porodu zaczęłam ćwiczyć, oczywiście po konsultacji z lekarzem.
Powiedział mi, że nie widzi przeciwwskazań, oczywiście jak zacznie mnie brzuch boleć to mam odpuścić i spróbować dzień później, nie przesilać się. Chodakowską ćwiczę od maja, a w kwietniu zaczęłam ćwiczenia, które w ciąży robiłam jeszcze do 6 miesiąca.
Powiedział mi, że nie widzi przeciwwskazań, oczywiście jak zacznie mnie brzuch boleć to mam odpuścić i spróbować dzień później, nie przesilać się. Chodakowską ćwiczę od maja, a w kwietniu zaczęłam ćwiczenia, które w ciąży robiłam jeszcze do 6 miesiąca.
Patrycja2810
Fanka BB :)
Jejku... jak ja wam zazdroszczę że macie czas na ćwiczenia Filipek mi na nie nie pozwala
roksaa
Fanka BB :)
Ja ćwiczę wieczorami, na dniu nie mam czasu to sobie chociaż potańczę przy gotowaniu obiadu ;-) ostały mi 4 nadprogramowe kg i nie chcą sobie pójść:-( Za to muszę nad skórą popracować i ją bardziej ujędrnić, zwłaszcza na nogach. Już smaruję się balsamem 2 razy dziennie, ćwiczę to zobaczymy jakie będą efekty:-)
reklama
Podziel się: