N
Natuś_ka
Gość
Bo u nas to teoria o szybszym brzuszku w drugiej ciąży sprawdza sie w 100%Dobrze widzieć że nie tylko ja mam taki duży brzuszek i z tygodniami idziemy łeb w łeb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo u nas to teoria o szybszym brzuszku w drugiej ciąży sprawdza sie w 100%Dobrze widzieć że nie tylko ja mam taki duży brzuszek i z tygodniami idziemy łeb w łeb
Nie martw się, jak zacznie rosnąć to na sygnale będziesz biec po ciążowe portkiPatrzę na wasze brzuszki... I chyba depresję złapie. U mnie nic nie widać [emoji24] fakt do szczupłych nie należę Ale w 15 tc myślałam że już będzie coś widać. Fakt czuje że tuż nad miednicy brzuch jest inny. Stal się trochę twardszy i wszystkie gumki (nawet od majtek) mnie cisną. Nawet mój M się że mnie śmieje że zamiast tyc to ja zlichlam jakoś ( bo mam 3 kg na minusie) i na ciężarną to na pewno nie wyglądam [emoji24][emoji53]
Nie przejmuj się! Będzie go niedługo widać cierpliwości! Ważne że Ty widzisz w sobie zmianę. Jeśli chcesz szybszy efekt kup parę sukienek odcietych pod biustem, odzieży wskazującej na ciążęPatrzę na wasze brzuszki... I chyba depresję złapie. U mnie nic nie widać [emoji24] fakt do szczupłych nie należę Ale w 15 tc myślałam że już będzie coś widać. Fakt czuje że tuż nad miednicy brzuch jest inny. Stal się trochę twardszy i wszystkie gumki (nawet od majtek) mnie cisną. Nawet mój M się że mnie śmieje że zamiast tyc to ja zlichlam jakoś ( bo mam 3 kg na minusie) i na ciężarną to na pewno nie wyglądam [emoji24][emoji53]
U mnie 3 ciąża, zaraz kończę 17tc i też nic nie widać i należę do szczupłych, więc po prostu nie ma brzucha. Czasem jakbym się najadła. Ale nikt się by nie domyślił, że jestem w ciąży.Patrzę na wasze brzuszki... I chyba depresję złapie. U mnie nic nie widać [emoji24] fakt do szczupłych nie należę Ale w 15 tc myślałam że już będzie coś widać. Fakt czuje że tuż nad miednicy brzuch jest inny. Stal się trochę twardszy i wszystkie gumki (nawet od majtek) mnie cisną. Nawet mój M się że mnie śmieje że zamiast tyc to ja zlichlam jakoś ( bo mam 3 kg na minusie) i na ciężarną to na pewno nie wyglądam [emoji24][emoji53]
O takich nosić nie mogę. Mam biust w rozmiarze K/M więc odcięcie pod biustem sprawia że on jest jeszcze większy a druga sprawa wszystkie odcięcia mam w połowie biustuNie przejmuj się! Będzie go niedługo widać cierpliwości! Ważne że Ty widzisz w sobie zmianę. Jeśli chcesz szybszy efekt kup parę sukienek odcietych pod biustem, odzieży wskazującej na ciążę
No to lipa... natura Cię obdarzyła możesz oddać trochę jak Ci za ciezkoO takich nosić nie mogę. Mam biust w rozmiarze K/M więc odcięcie pod biustem sprawia że on jest jeszcze większy a druga sprawa wszystkie odcięcia mam w połowie biustu
Bierz ile chceszNo to lipa... natura Cię obdarzyła możesz oddać trochę jak Ci za ciezko
Lekarz na dzień dzisiejszy powiedział by Ci ze masz 17 tygodni ciąży dlatego ze oni patrzą wyłącznie na ukończone ale jesteś w trakcie 18stego. W dniu terminu porodu będziesz dokładnie w 40t i 0d ciąży czyli będzie 40 skonczonych. Od kolejnego dnia będzie juz 41t ale dopóki go nie skonczysz w karcie w razie gdyby dziecko sie urodziło wpisaliby ze urodziło sie w 40t ciąży.dziewczyny pytanko
piszecie tu ze macie np zaczynam 16 tc a jestem w 15 i 1 dzien
a to nie jest nadal 15 tc ??
ja mam dokładnie 17tc i 1 dzien i cały czas myślałam ze mam 17 tydzień a po waszych wypowiedziach wychodzi ze zaczynam 18 tydzień ???