reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

Jolik a może chcesz taki podpisik?

boyballoon5el.gif

reklama
Nie taki mi się nie podoba :-( ale wiesz co ... własnie szukam sobie jakiegoś oryginalnego napisiku. Może znajdę coś ciekawego wtedy bedziemy się odrózniały. Obiecuję, że Twojego napisiku nie wkleję nawet jak go znajdę :-) Musimy sie wyrózniać  :-)

FREZJA dzieki za miłe słowa, ale te 10 kg nie weszło mi w brzuch tylko w resztę mojego ciała hihiihi, którego nie miałam odwagi pokazać :-)

Doxa przecież wiem, że sie ze mna droczysz, ale i tak postawiłam sobie za cel znalezienie napisiku innego niz inne :-) Może sie uda a jak nie to wtedy poprosze Cię jeszcez raz. Mam nadzieję, że wtedy skończysz z droczeniem i podasz mi ten link !!!!

Doxa tylko sie nie śmiej z mojego ORYGINALNEGO NAPISU hihihihi, ale to jest moje własne wykonanie i z tego jestem DUMNA, że udało mi się go wkleić :-)

KASZU no to mnie pocieszyłaś, że nie jestem sama, ale do końca nie wierzę więc czekam na fakty - fotki :-)

reklama
Do góry