reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
HA HA Kika masz śliczniutki brzucholek!!!
Wszystkie powoli wielkościowo mamy bardzo podobne!!! ;D ;D ;D
Wszystkie powoli wielkościowo mamy bardzo podobne!!! ;D ;D ;D
malgosia_76
Fanka BB :)
Bazalku,
Wagę startowa miałam wysoką (pozostałość po poprzedniej listopadowej ciąży), bo aż 54 kg. Normalnie ważę w okolicach 50 kg. Zależy czy to weekend, czy środek tygodnia. Ale po Oli to6 miesięcy po porodzie ważyłam 42 kg. Wyglądałam strasznie. Buzię mam zazwyczaj jak Księżyc w pełni, a wtedy to cała pozapadana była, a cycuszki, które normalnie to C, do B się zmniejszyły. Musze poprosić Męża, żeby mi zdjęcie zrobił. U nas zdjęcia robię tylko ja. Całej rodzince, ale jakoś nikt nie zauważa, że w albumie mnie brakuje. Dobrze, że chociaż GIN mój brzuch ogląda i fotografuję, a nie brzuch mojego Jacha. Bo by mnie szlag chyba trafił!!
Wagę startowa miałam wysoką (pozostałość po poprzedniej listopadowej ciąży), bo aż 54 kg. Normalnie ważę w okolicach 50 kg. Zależy czy to weekend, czy środek tygodnia. Ale po Oli to6 miesięcy po porodzie ważyłam 42 kg. Wyglądałam strasznie. Buzię mam zazwyczaj jak Księżyc w pełni, a wtedy to cała pozapadana była, a cycuszki, które normalnie to C, do B się zmniejszyły. Musze poprosić Męża, żeby mi zdjęcie zrobił. U nas zdjęcia robię tylko ja. Całej rodzince, ale jakoś nikt nie zauważa, że w albumie mnie brakuje. Dobrze, że chociaż GIN mój brzuch ogląda i fotografuję, a nie brzuch mojego Jacha. Bo by mnie szlag chyba trafił!!
*syla*
kobieta pracująca...
Małgosiu, weź mnie nie rozśmieszaj. 54 waga wysoka. Przecie to przepiórcza waga. Jezu dlaczego 42kg? po karmieniu?
kaszu27
Październikowa mamusia
Ojej Małgosiu, co Cię doprowadziło do takiej wagi (42)???
malgosia_76
Fanka BB :)
Kłopoty z Olą i to że się bałam, że coś jej się stanie we śnie, więc nie spałam, nie jadłam za dużo. Wszystko na raz.
54 kg to dla mnie dość sporo w normalnej sytuacji, ja mam tylko 158 cm. Jak to mój mężulek mawia" jesteś nikczemnego wzrostu"!! ;D
54 kg to dla mnie dość sporo w normalnej sytuacji, ja mam tylko 158 cm. Jak to mój mężulek mawia" jesteś nikczemnego wzrostu"!! ;D
B
bazal 1
Gość
To MY!! zdjecie z wczoraj, takze najbardziej aktualne. Po powrocie z Białowiezy pokażemy sie w wiekszej okazałości 8)
reklama
Podziel się: