reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

reklama
Bazalku,
Wagę startowa miałam wysoką (pozostałość po poprzedniej listopadowej ciąży), bo aż 54 kg. Normalnie ważę w okolicach 50 kg. Zależy czy to weekend, czy środek tygodnia. Ale po Oli to6 miesięcy po porodzie ważyłam 42 kg. Wyglądałam strasznie. Buzię mam zazwyczaj jak Księżyc w pełni, a wtedy to cała pozapadana była, a cycuszki, które normalnie to C, do B się zmniejszyły. Musze poprosić Męża, żeby mi zdjęcie zrobił. U nas zdjęcia robię tylko ja. Całej rodzince, ale jakoś nikt nie zauważa, że w albumie mnie brakuje. Dobrze, że chociaż GIN mój brzuch ogląda i fotografuję, a nie brzuch mojego Jacha. Bo by mnie szlag chyba trafił!!

Kłopoty z Olą i to że się bałam, że coś jej się stanie we śnie, więc nie spałam, nie jadłam za dużo. Wszystko na raz.
54 kg to dla mnie dość sporo w normalnej sytuacji, ja mam tylko 158 cm. Jak to mój mężulek mawia" jesteś nikczemnego wzrostu"!! ;D

brzdyn1fc.jpg

To MY!! zdjecie z wczoraj,  takze najbardziej aktualne. Po powrocie z Białowiezy pokażemy sie w wiekszej okazałości  8)

Bazalku jaaaki śliczny brzunio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyglądasz rewelacyjnie!!!

reklama
Patrzcie jaki ja mam krzywy brzuch - coś mnie ściąga na lewy bok HIHIHIHIHIH
Teraz dopiero to widzę :-)

xxii433qq.jpg

Do góry