reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

to idziemy podobnie :) ja wlasnie tez wczoraj u lekarza, co mnie tylko zdziwilo, ze w ciagu ostatnich 5 dni przybylo mi 1kg, ale tez cisnienie mialam sporo wieksze, wiec mysle, ze to magiczna woda :laugh:

reklama
Hi, hi, Orzeszku, ja pod koniec września przytyłam przez 8dni 2,3 kg. Aż mi się to wydało mało możliwe ale tak było.
To na pewno woda :) Kostki u nóg już mi zanikły zupełnie.

Hej dziewczyny ładne macie brzusie!!! Oto mój na tydzień przed terminem...Ja przytyłam w sumie 14 kg(przy 172 cm wzrostu) ale ty Orzeszku masz ten brzusio bardzo zgrabniutki!
kcik0396ez.jpg

reklama
Monique malenki ten Twoj brzusio, ale na prawde malenki, tak na poczatek osmego miesiaca a Ty sie juz na porod szykujesz ;)

ewcia Twoj brzunio wlasciwy, sliczny ...jak Ty dopinasz te spodnie..... :)

Do góry