reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuszek

skoro juz nie jestem anonimowa, bo w koncu ciezko byc anonimowym jak sie juz gacie pokazalo ;) to chce byc jawna do konca....gdzie tu sie wkleja zdjecie w miesjce nad nickiem? to zrobie sobie fotke kamerka netowa i wkleje

reklama
Jak Wy dzisiaj wklejalyscie swoje piekne brzusie, ja zabawialam sie z mala tancerka...wypinala pupcie tak ladnie, ze udalo mi sie zrobic zdjecia...nawet nakrecilam filmik jak brzusio faluje, na prawde ostatnio przechodzi wszystkie ruchy, brzuch tanczy
zobaczcie zdjecia :laugh:

bezgorki3721bf.jpg

zgorka3723de.jpg

Orzech pisze:
Jak Wy dzisiaj wklejalyscie swoje piekne brzusie, ja zabawialam sie z mala tancerka...wypinala pupcie tak ladnie, ze udalo mi sie zrobic zdjecia...nawet nakrecilam filmik jak brzusio faluje, na prawde ostatnio przechodzi wszystkie ruchy, brzuch tanczy
zobaczcie zdjecia :laugh:

Orzeszku, genialnie :) U mnie tak nie widać... ale za to dzisiaj Kamil nad ranem dostał kuksańca....

shady pisze:

przed wyjsciem ze szpitala mezus wezmie spiochy juniora te co mial na sobie i przyniesie do domu

myslisz, ze w nie wejdzie???
ale mi pomysła poddałaś... też ubiore Miska w jakieś śpiochy, zawsze to mała odmiana... ;)

Karen, Shady, Orzech śliczne zdjęcia, a każdy brzuś taki inny....ale każdy śliczny :)
Shady powrzucaj jeszcze trochę zdjęć z buzią,
a reszta kobitek tez niech daje fotki bo pozniej brzusi nie będzie...tylko maluszki :)

reklama
Do góry