reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuchata intuicja :)

reklama
z WI czulam ze synek od poczatku teraz mam przeczucie na dziewuche choc przed starankami chcialam synka podswiadomie starjac sie juz czulam ze chce dziewuchy i licze ze tak bedzie ;-)
a jak nie plakac ni bede Borysek tez moze byc bedzie tak samo kochane;-)

Rozumiem Was dziewczynki, już to pisałam kilka razy, ale ja bym chciała chłopca - właśnie tak jak Wy, żeby mieć parkę. Dla dziewczynek są ładniejsze ubranka i dodatki, więc Wam się nie dziwię, że chcecie teraz mieć jeszcze małą laleczkę, skoro już macie synków :-D My też nie będziemy mieć więcej niż 2 dzieci, dlatego tak bardzo mi zależy, żeby teraz było 'to' co ma być... Jeśli będzie dziewczynka, to będę kochać - wiadomo - i szybko zapomnę, że chciałam chłopca, ale same wiecie o co chodzi...

Ja tez nie mam przeczuc.. mamy synka wiec fajnie jakby byla parka ale nastawiam sie rowniez na chlopca dwocj chlopakow z nieduza roznica wieku bedzie sie trzymalo razem moj mowi ze zawsze chcial miec brata ja zawsze chcialam miec siostre ;) fajnie by bylo miec czworke 2chlopakow 2 dziewczynki... ;) no ale tyle chyba nie bedziemy miec chyba ze jak teraz bedzie chlopiec to moze kiedys jeszcze postaramysie o dziewczynke i wyjda blizniaki ale by bylo ;)

reklama
A co do ciuszkow dla dziewczynekto nawet moj wczoraj sie nimi zachwycal ja to zawsze w sklepie je ogladam i podziwiam jakie piekne ;) moj maz wie juz ze zbankrutujemy jak bedzir dziewczynka :D
Mysle ze kazda matka potrzebuje corki bo jednak z corka bedzie lepszy kontakt jak wyjdzie z domu jak urodzi dziecko i bedzie potrzebowala pomocy to zawsze do mamy zadzwoni a do syna przyjedzie tesciowa jak mu sie dziecko urodzi.

Do góry