reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brzuchata intuicja :)

reklama
Dziewczyny,

Ja mimo wszystko myślę, że to nie chłopak u mnie siedzi a dziewczynka.
W pierwszej ciąży do prawie 30 tc wmawiali mi, że będzie dziewuszka a ja czułam, że chłopak! I co? w 32 tc dowiedziałam sie, że faktycznie chłopak jak malowany.

A teraz.... nie wiem na ile prawdziwa jest ta teoria Nuba. Niby jak sterczy pod jakimś kontem to chłopak, a jak bardziej na płasko to dziewczynka. I tylko na tej podstawie lekarz stwierdził, że chłopak.

Może sobie wmawiam, bo bardzo chciałabym córke.... ale jakoś tak od początku czuje, że to babeczka :confused2:

Miałam to samo z pierworodnym :-) Do 8<!!!!> miesiąca mówili, że dziewczyna, a ja twardo twierdziłam, że będzie chłopak i koniec. I co? i ptasior :D Także też do końca nie mam zamiaru wierzyć w USG, no chyba, że dziewczynke teraz zobaczą :D

no to w takim razie ja nie mam intuicji, to moja pierwsza w życiu ciąża i nie mam bladego pojęcia co tam może sobie siedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka na pewno będzie dziecko :D
a Wy jak to czujecie z tą płcią?

no to w takim razie ja nie mam intuicji, to moja pierwsza w życiu ciąża i nie mam bladego pojęcia co tam może sobie siedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka na pewno będzie dziecko :D
a Wy jak to czujecie z tą płcią?

przeczucie, po prostu:) w pierwszej ciąży wiedziałam, że chłopak będzie. WIEDZIAŁAM. i już.

futurystka - mnie przy pierwszej ciąży też było wszystko jedno. Na usg okazało się, że będzie córka tylko, że sposób, w jaki gin to powiedział był tak nieprzyjemny, że zrobiło mi się żal męża, że jednak nie będzie to syn. Nawet nie pamiętam, czy miałam jakiekolwiek przeczucia - chyba nie!

ja w pierwszej straconej niestety ciąży czułam, że synek i się nie myliłam, teraz czuję, że dziewczynka i również bardzo bym się cieszyła :tak::tak:

reklama
Ja mam przeczucie że tym razem będzie chłopczyk...mąż uparcie twierdzi że druga dziewczynka:-) Chociaż podobno dolegliwości mogą świadczyć jaka płeć dziecka kryje się w brzuszku...ja mam wszystkie dokładnie identyczne jak w pierwszej ciąży z córcią...więc może mąż ma rację:tak: Poza tym mam wiele rzeczy po córce więc w sumie fajnie byłoby gdyby była druga dziewczynka, bo mimo wszytko chłopczyk na różowo i w kwiatuszki to tak nie po mojej myśli hihi :-D

Do góry