reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak zarodka w 6 tc

Wpadlam dzisiaj w panikę, proszę o pomoc.
9 lat starań i w końcu się udało. Dzisiaj jest 23 dzień po transferze dwóch mrożonych blastocyst. Kalkulatory pokazują 6 tc 7d bądź 7 tc 0d. 1 dzień miesiączki 11 styczeń, teoretyczna owulacja 25 styczeń. Nie wiem czy dobrze liczę.
Dzisiaj pierwsze usg. Pęcherzyk 11,5 mm, jest ciałko żółte, zarodka nie widac. Pani doktor powściągliwa powiedziała, że ok. Mąż podskakiwal pod sufit z radości. Tylko ze według aplikacji i artykułów: 6tc 6d pęcherzyk-17, crl 6-mm. Ciąża tydzień opóźniona?
Czy ja źle liczę? Jakie szanse ma moje maleństwo?

reklama
Dziewczyny, 14 mają data miesiączki ostatniej. Od daty miesiączki 6t6d USG i nie ma zarodka. Od początku biorę luteinę bo jestem już po jednym poronieniu. Lekarka kazała odstawić luteinę i czekać na poronienie. Jak myślicie może jeszcze się zarodek pojawić? Brać dalej luteinę?
brać i lekarza zmienić.

reklama
Do góry