reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak okresu przez kilka miesięcy a pozytywny test ciążowy

reklama
Szukam właśnie do innego bo tam chodziłam w pierwszej ciąży i tak myślałam o tamtym ale niestety tam jest tylko jedna Pani Doktor a poszła na zwolnienie i nie będzie jej jakiś czas i szukają zastępstwa. Mają mi na dniach dać znać co i jak a ja i tak wrazie czego szukam gdzie indziej

Narazie tam gdzie się dowiaduje są na połowę września i to co mówisz ma zastosowanie ale dopiero po potwierdzeniu ciąży a przed nie przynajmniej z tego co mi pokazywaly Panie w przychodni. Więc muszę szukać prywatnie a dopiero potem bo tak to nigdy się nie dostanę w tym chorym kraju

Narazie tam gdzie się dowiaduje są na połowę września i to co mówisz ma zastosowanie ale dopiero po potwierdzeniu ciąży a przed nie przynajmniej z tego co mi pokazywaly Panie w przychodni. Więc muszę szukać prywatnie a dopiero potem bo tak to nigdy się nie dostanę w tym chorym kraju
No ale kto tą ciążę ma potwierdzić jak nie lekarz? Przecież to jakaś paranoja. Ja bym nie dawała za wygraną i próbowała ponownie się umówić.

Pół roku okresu nie masz i dopiero wpadłaś na to żeby test zrobić? Tym bardziej że się staracie o dziecko?Jak to możliwe? Napisz czy wszystko dobrze z dzidziusiem 😬

reklama
Do góry