marta18691
Fanka BB :)
U mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widaćMyślisz by robić w środę betę czy już do lekarza? Nie chciałabym iść za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widaćMyślisz by robić w środę betę czy już do lekarza? Nie chciałabym iść za wcześnie
A robiłaś betę co 48h czy odrazu do lekarza? Ja właśnie przez ten brak okresu tak długo nie wiem co myśleć i jak pozbierać się z tego wszystkiegoU mnie był 5t 5d i serduszko było już widać więc może u u Ciebie będzie coś widać
Lekarz na NFZ ma obowiązek przyjąć Cię w ciągu 7 dni.I jaki termin Ci wyszedł? Ja narazie szukam prywatnie lekarza bo na NFZ mi właśnie odwołali
No ale kto tą ciążę ma potwierdzić jak nie lekarz? Przecież to jakaś paranoja. Ja bym nie dawała za wygraną i próbowała ponownie się umówić.Narazie tam gdzie się dowiaduje są na połowę września i to co mówisz ma zastosowanie ale dopiero po potwierdzeniu ciąży a przed nie przynajmniej z tego co mi pokazywaly Panie w przychodni. Więc muszę szukać prywatnie a dopiero potem bo tak to nigdy się nie dostanę w tym chorym kraju
Autorka wcale o dziecko się nie starała.Pół roku okresu nie masz i dopiero wpadłaś na to żeby test zrobić? Tym bardziej że się staracie o dziecko?Jak to możliwe? Napisz czy wszystko dobrze z dzidziusiem