Aparat jest ten sam. <1 kobiety przed menopauzą, nie będące w ciąży. Ale widełki zaczynają się od 5,8Dla mnie ciąży nie ma, może zmienili aparat badawczy. Ten wynik jest za niski żeby mówić o ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aparat jest ten sam. <1 kobiety przed menopauzą, nie będące w ciąży. Ale widełki zaczynają się od 5,8Dla mnie ciąży nie ma, może zmienili aparat badawczy. Ten wynik jest za niski żeby mówić o ciąży
Dla mnie nie ma szans. Musiałabyś mieć te 6.0 żeby można było mówić ze to ciąża, a Ty potrzebujesz 60 razy większego wyniku niż Twój. 9 dni spóźnienia i tak niska beta świadczą o braku ciąży. Chyba ze przesunęła Ci się owulacja i była kilka dni temu. Idz do ginekologa po świętach po leki na wywołanie jak okres sam nie przyjdzieAparat jest ten sam. <1 kobiety przed menopauzą, nie będące w ciąży. Ale widełki zaczynają się od 5,8
U mnie czasem się zdarzyło ze spoznial się 2tygodnie. Także tak, może tak być.Ale żeby tydzień się spóźniał i nawet się nie zapowiada. Żeby chociaż jakis śluz różowy był.
Nie jesteś w ciąży.Dziewczyny powiedzcie co teraz mam myśleć
Tydzień temu beta robiona było <0,1. Był to drugi dzień spóźnienia.
Dziś jest 9 dzień spóźnienia a beta wynosi w tym samym labie 0.139.
Kobiety nie będące w ciąży <1
Proszę ustosunkujcie się
Dziękuję. A betaDla mnie nie ma szans. Musiałabyś mieć te 6.0 żeby można było mówić ze to ciąża, a Ty potrzebujesz 60 razy większego wyniku niż Twój. 9 dni spóźnienia i tak niska beta świadczą o braku ciąży. Chyba ze przesunęła Ci się owulacja i była kilka dni temu. Idz do ginekologa po świętach po leki na wywołanie jak okres sam nie przyjdzie
No oby. Dobra ostatnie pytanie, te sladowe ilosci bety mogą się tak wahac? Że mniej niż 1, a teraz trochę ponad? Normalne to jest?Nie jesteś w ciąży.
Nie jest trochę ponad 1. Nadal jest duuuzo poniżej 1. Spójrz na ułamki dziesiętne.Dziękuję. A beta
No oby. Dobra ostatnie pytanie, te sladowe ilosci bety mogą się tak wahac? Że mniej niż 1, a teraz trochę ponad? Normalne to jest?
Mam ponad 30 lat a rozum mi odbiera przez tą sytuację
Tak trochę ponad 0.1, źle napisałam.Nie jest trochę ponad 1. Nadal jest duuuzo poniżej 1. Spójrz na ułamki dziesiętne.
To jest niska beta, więc tak. One moga sie wahac. Nie zawsze ma się 0. Ja robiąc kiedy mi sie spóźniała miesiączka mialam 3.4 poniżej. Także wieszTak trochę ponad 0.1, źle napisałam.