agnieszka.m
Zaciekawiona BB
najlepiej zrobic bete i iść do ginekologa w takiej sytuacji nie ma co dumać w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosunek przerywany to nie antykoncepcja, ilu dniowe masz cykle ? Jak bym na bete poszlaHalooo ja także mam problem
Dzisiaj mija 53 dzień cyklu a miesiączki nie ma ...
Współżyje z chłopakiem ale stosunek przerywany ...
Robiłam test w 40 dniu cyklu ale wyszedł negatywnie ...
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Dziękuje i pozdrawiam
Halooo ja także mam problem
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Dziękuje i pozdrawiam
Cykle mam nieregularne od 28 do 39 dniStosunek przerywany to ŻADNA ANTYKONCEPCJA.
Oznacz betę, jesli nic nie wyjdzie - wizyta u ginekologa.
Cykle mam nieregularne od 28 do 39 dni, w 2016 roku miałam cykl 69 dniowy jak byłam u lekarza powiedział że to hormony ponieważ jestem młoda ( 17 lat miałam), jeden test już zrobiłam czy może się on mylić? Może zrobiłam go za wcześnie?
Jejku, tyle czasu minęło i nie zdecydowałaś się pójść do lekarza nawet po negatywnym teście? Nie obawiasz się, że coś Ci może dolegać, jeśli to nie ciąża? Radziłabym umówić się na wizytę jak najszybciej.Halooo ja także mam problem
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Dziękuje i pozdrawiam
Przecież dziewczyny piszą prawdę, co innego miałyby zrobić? Nie wywróżą autorce czy jest w ciąży czy nie.Może ona powtórzyć test, sprawdzić betę lub iść do lekarza Nie ma tu innej opcji. To, że została poinformowana o tym co powinna zrobić to jest zawiść? To co nie byłoby zawiścią, gdyby zaczęły gratulować ciąży czy zaczęły zapewniać że w niej nie jest, bo nie wiem?Jak czytam komentarze niektórych Pań to nie dość ze specjalistki to taka arogancja wypływa z tych komenatrzy ze ręce opadaja, dziewczyny pisza bo maja dylemat, klopot chca sie poradzic a tu taka zawiść
Troche nie na temat ale.Nie moglam sie powstrzymać.
Widocznie powinny postawić autorce z uśmiechem na twarzy diagnozę. Najlepiej taka, że pomimo opóźnienia okresu wszystko jest w porządku. Bo jak piszesz, że mogą to być jakieś choroby to straszysz i jesteś aroganckaPrzecież dziewczyny piszą prawdę, co innego miałyby zrobić? Nie wywróżą autorce czy jest w ciąży czy nie.Może ona powtórzyć test, sprawdzić betę lub iść do lekarza Nie ma tu innej opcji. To, że została poinformowana o tym co powinna zrobić to jest zawiść? To co nie byłoby zawiścią, gdyby zaczęły gratulować ciąży czy zaczęły zapewniać że w niej nie jest, bo nie wiem?