reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak okresu a test negatywny

Jak czytam komentarze niektórych Pań to nie dość ze specjalistki to taka arogancja wypływa z tych komenatrzy ze ręce opadaja, dziewczyny pisza bo maja dylemat, klopot chca sie poradzic a tu taka zawiść :(
Troche nie na temat ale.Nie moglam sie powstrzymać.
Ja natomiast uważam, że część z osób tu piszących jest po prostu trollami, którym się nudzi a jeśli ktoś naprawdę pyta, co ma zrobić, jeśli mija 50 dni bez miesiączki a test negatywny ( współżyje poprzez stosunek przerywany) to odesłałabym taką osobę do szkoły podstawowej w celu edukacji seksualnej i biologii (dzieciaki na tym poziomie już wiedzą sporo) i poleciła wstrzymanie się od wspolzycia do czasu nabycia wiedzy i dojrzałości do seksu!!! Nikt tutaj nie wywróży pytającym co jest nie tak a pytania, które padają są tak infantylne, że czasem naprawdę zastanawiam się czy zostały zadane na poważnie czy tylko dla zwykłej beki.

reklama
Cześć, mam podobną sytuacja cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe dzisiaj 37dc i nadal brak @. Robiłam test wczoraj negatywny więc raczej to nie ciąża. Brak objawów na okres nie bolą mnie piersi ani nic jednynie co to czasami delikatnie pobolewa podbrzusze. Któraś była też może w podobnej sytuacji?

Cześć, mam podobną sytuacja cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe dzisiaj 37dc i nadal brak @. Robiłam test wczoraj negatywny więc raczej to nie ciąża. Brak objawów na okres nie bolą mnie piersi ani nic jednynie co to czasami delikatnie pobolewa podbrzusze. Któraś była też może w podobnej sytuacji?
Właśnie ja jestem w takiej sytuacji. Nie mogę o niczym innym myśleć. Wczoraj robiłam test z porannego moczu, wyszedl negatywny. Dalej okresu brak. Niby czuje piersi, ale sama nie wiem czy to nie moje urojenia. Chyba będę musiała przejść się na bete znowu (byłam w drugim dniu spoźnienia) i potem do lekarza. Jestem przerażona, nigdy mi się okres nie spóźniał

Właśnie ja jestem w takiej sytuacji. Nie mogę o niczym innym myśleć. Wczoraj robiłam test z porannego moczu, wyszedl negatywny. Dalej okresu brak. Niby czuje piersi, ale sama nie wiem czy to nie moje urojenia. Chyba będę musiała przejść się na bete znowu (byłam w drugim dniu spoźnienia) i potem do lekarza. Jestem przerażona, nigdy mi się okres nie spóźniał
Hej dziewczyny, spozniajacy okres to normalna sprawa. Organizm to nie maszyna i niestety zdarzają się pewnie odchylenia. Jeśli test negatywny, a tym bardziej beta ;) to ciąży nie ma. Pójdźcie do ginekologa, on sprawdzi jak grube jest endometrium. Jeśli jest grube to albo każe poczekać kilka dni, a jak okres nie przyjdzie to da luteinę na wywołanie.

Hej dziewczyny, spozniajacy okres to normalna sprawa. Organizm to nie maszyna i niestety zdarzają się pewnie odchylenia. Jeśli test negatywny, a tym bardziej beta ;) to ciąży nie ma. Pójdźcie do ginekologa, on sprawdzi jak grube jest endometrium. Jeśli jest grube to albo każe poczekać kilka dni, a jak okres nie przyjdzie to da luteinę na wywołanie.
Ale żeby tydzień się spóźniał i nawet się nie zapowiada. Żeby chociaż jakis śluz różowy był.

Dziewczyny powiedzcie co teraz mam myśleć
Tydzień temu beta robiona było <0,1. Był to drugi dzień spóźnienia.
Dziś jest 9 dzień spóźnienia a beta wynosi w tym samym labie 0.139.
Kobiety nie będące w ciąży <1
Proszę ustosunkujcie się

reklama
Dziewczyny powiedzcie co teraz mam myśleć
Tydzień temu beta robiona było <0,1. Był to drugi dzień spóźnienia.
Dziś jest 9 dzień spóźnienia a beta wynosi w tym samym labie 0.139.
Kobiety nie będące w ciąży <1
Proszę ustosunkujcie się
Dla mnie ciąży nie ma, może zmienili aparat badawczy. Ten wynik jest za niski żeby mówić o ciąży

Do góry