Kochane z obliczeń mi wychodzi 6tydzień od ostatniej@ ale nie mam żadnych objawów czy to normalne? Jedynie co to bolą piersi... Bete robilam przyrost w normie tydzień temu miałam 949.9. Czy moze sie okazac jeszcze że jajeczko jest puste? Mam takie obawy...lekarza mam dopiero w czwartek
reklama
Dozamnie88
Fanka BB :)
Przy becie 1000 może być widoczny sam pęcherzyk. Jeśli dobrze pamiętam to zarodek z serduszkiem przy becie powyżej 7000.
Obstawiam, że masz dłuższe cykle niż standardowe 28 dni i ciąża jest trochę młodsza
W czwartek może być już zarodek, ale nie musi. Więc na Twoim miejscu bym się tym nie stresowała w czwartek.
Kiedy miałaś termin @?
Obstawiam, że masz dłuższe cykle niż standardowe 28 dni i ciąża jest trochę młodsza
W czwartek może być już zarodek, ale nie musi. Więc na Twoim miejscu bym się tym nie stresowała w czwartek.
Kiedy miałaś termin @?
Dozamnie88
Oj, widzę że przeoczyłam, że tydzień temu robiłaś betę. Teraz w czwartek powinien już być zarodek z serduszkiem
A co do samych objawów, to nie musisz ich mieć. Ja na początku ciąży miałam bolące piersi i przeszło mi w 7-8 tygodniu.
Nie miałam więcej typowych objawów dla ciąży. Jedynie straszne bóle głowy, których nie miałam przed ciążą.
A co do samych objawów, to nie musisz ich mieć. Ja na początku ciąży miałam bolące piersi i przeszło mi w 7-8 tygodniu.
Nie miałam więcej typowych objawów dla ciąży. Jedynie straszne bóle głowy, których nie miałam przed ciążą.
Dozamnie88
Nie martw się. Lepiej się cieszyć, że ciąża jeszcze nie daje Ci w kośćOstatnia miesiączkę mialam 12 października...
Ja również nie miałam początkowo żadnych objawów. Gdyby nie brak miesiączki nie pomyślałabym, że jestem w ciąży. O ciąży dowiedziałam się w jej 6 tygodniu. Objawy przyszły dopiero w drugiej połowie trzeciego miesiąca, zaczęłam wymiotować, odczuwać bóle piersi, cały czas chciało mi się spać i zwiększył mi się apetyt. W 20tc zaczęłam czuć ruchy dziecka.Przy becie 1000 może być widoczny sam pęcherzyk. Jeśli dobrze pamiętam to zarodek z serduszkiem przy becie powyżej 7000.
Kiedy miałaś termin @?
Ania0306
Ja z objawów miałam tylko ból piersi i to w 8 tygodniu ustąpiło a z ciąży było wszystko dobrze. Nie martw się, brak objawów nie oznacza, że coś jest nie tak. Tak samo jak to, że się ma objawy nie jest gwarancją, że jest wszystko ok.
reklama
LadySnow
Aktywna w BB
Moja znajoma jest w 25 tyg ciąży i nie miała do tej pory żadnych ciążowych dolegliwości. Ja mam obecne 6t1d i od poltora tygodnia mecze się z okropnymi nudnosciami i zaostrzeniem objawów ibs. Także widzisz. Jedna nie ma żadnych dolegliwości a inna będzie miala
reklama