reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak miesiączki po Duphastonie

Agatka137

Zaciekawiona BB
Hej może któraś tak miała :) Staram się o dzidziusia z partnerem jestem po 3 inemilacji miesiąc ponad sobie odpuściliśmy i wzięłam duphaston tak jak lekarz kazał zawsze 2x1 przez 10 dni dzisiaj mija 11dzien od ostatniej tabletki nie wiem co się dzieje zawsze dostawałam 2 lub 3 dnia miesiączkę a teraz cisza czasem czuje podbrzusze i piersi pobolewają przy dotyku hm.. Nie wiem czy mam iść do ginekologa czy dalej czekać?

reklama
reklama
Mam to samo zawsze okres przychodził a teraz 9 dzieci i czysto na ciążę nie ma szans nie wiem co robic
Miało być dzień a okresu nadal brak i teraz nie wiem czy przyjąć drugie opakowanie czy czekać czy to koniec mojej miesiaczki przez życie mam pcos ,io, otyłość jestem w. Trakcie diety niskowęglowej schudłam 4 kg myślałam że będzie lepiej z cyklem a tu zonk

Do góry