reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak bólu brzucha?

Alexandra8911

Zaciekawiona BB
Kobietki czy brak bólu brzucha do 14 tygodnia jest normalny bo większość z was pisze że jednak to jest normalne że boli bo macica się rozciąga. A jeśli nie boli? Czy któraś z was nic nie czuła a jednak było ok?

reklama
Kobietki czy brak bólu brzucha do 14 tygodnia jest normalny bo większość z was pisze że jednak to jest normalne że boli bo macica się rozciąga. A jeśli nie boli? Czy któraś z was nic nie czuła a jednak było ok?
Skoro nie boli to tylko się cieszyć a nie martwić- jeszcze zacznie jak macica będzie coraz bardziej rosła. 😉

Ja jestem w 34 tygodniu i bólu brzucha nie mam do dziś, dolegliwości zaczęły mi się dopiero teraz takie jak min. ból w pachwinach, naprawdę ciesz się że brzuch Cię nie boli i ciesz się w pełni ciążą, powodzenia

Mnie brzuch sam w sobie nie bolał.
Jeśli coś już odczuwałam to od czasu do czasu ( od święta jak to się mówi ) kłucie w pachwinach niemal nad samym wzgórkiem łonowym, jakby mi ktoś wbijał malutkie szpileczki .
I to było tyle.

Do góry