reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

bolesne ruchy dziecka podczas ciąży

ja dlugo nie mialam nic przy pierwszej ciazy a ok 15 jak mi wyskoczyl to po tygodniu juz najlepsze ciuchy musialy isc do szafy na najwyzsza polke :):)) i wtedy to juz z gorki :):):) plus piersi.... teraz z B weszlam na D:szok::szok::szok:

he ja przytyłam dopiero 5 kg hehhehe wiec mysle ze jeszcze przez te 2 msc z 4 kg albo wiecej mi brzuch wyskoczył dopiero nie dawno....ale widze teraz ze chyba coraz wiekszy sie robi do tego mały sie rozpycha cały czas

reklama

he ja przytyłam dopiero 5 kg hehhehe wiec mysle ze jeszcze przez te 2 msc z 4 kg albo wiecej mi brzuch wyskoczył dopiero nie dawno....ale widze teraz ze chyba coraz wiekszy sie robi do tego mały sie rozpycha cały czas

no ja to w pierwszej ciazy przytylam ponad 20kg :) mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki :):):)

20kg to ja już mam więcej i uwielbiam wchodzić pod schody z takim ciężarem :-) czasami to jak tylko wejde do domu to muszę najpierw tyłek posadzić na krześle :-D a mieszkam tylko na 2 piętrze ;-)

ja w 1 ciąży to 8kg przytyłam tylko hehehehehe a teraz jestem w 7 msc i narazie jest 5kg wiec zobaczymy hahah a co do wychodzenia po scgodach to ja musze na 4 pietro wchodzic bo windy nie ma hehehe KOSZMAR :dry:

ja w 1 ciąży to 8kg przytyłam tylko hehehehehe a teraz jestem w 7 msc i narazie jest 5kg wiec zobaczymy hahah a co do wychodzenia po scgodach to ja musze na 4 pietro wchodzic bo windy nie ma hehehe KOSZMAR :dry:

ufffffff ja mieszkan na 2 i na szczescie mam winde:-):-):-) wiem wiem len ale ciazowy wiec moge:-):-):-)

no to już widzę po waszych doświadczeniach, że też będę obrywać niezłe kopniaki...
bo jak byłam na usg ok 13 tygodnia, to widziałam na ekranie, co już wtedy dziecko wyprawiało... ;) Fikało przez cały czas badania, aż trudno było zrobić badanie przepływu krwi, bo non stop wyskakiwało z takiej ramki ;) Machało jednocześnie nogami i rękami, a potem zaczęło skakać całym ciałem do góry i tak skakało przez 10 minut.
A już miałam nadzieję że będzie spokojne jak tatuś, bo na początku usg spało przez jakąś minutę :p

no to już widzę po waszych doświadczeniach, że też będę obrywać niezłe kopniaki...
bo jak byłam na usg ok 13 tygodnia, to widziałam na ekranie, co już wtedy dziecko wyprawiało... ;) Fikało przez cały czas badania, aż trudno było zrobić badanie przepływu krwi, bo non stop wyskakiwało z takiej ramki ;) Machało jednocześnie nogami i rękami, a potem zaczęło skakać całym ciałem do góry i tak skakało przez 10 minut.
A już miałam nadzieję że będzie spokojne jak tatuś, bo na początku usg spało przez jakąś minutę :p

jak nie tatus to tak jak mamusia po kims to ma :)
ja jak robilam pierwsze usg w 12 tygodniu to mnie babka nastraszyla bo mowi ze ona tu NIC NIE WIDZI:-D:-D:-D kazala mi wypic pol litra wody i wrocilam za chwile.... no i sie wkoncu ukazal ale uciekal strasznie dzis za to kocha aparaty i kamery:-D:-D:-D:-D

reklama
siedze sobie tak teraz i mnie dziecko strasznie przekopało raz to dał takie łupnia ze az mnie unieruchomiło na pare sekund gorsze to bylo od skurcza...a teraz sie uspokoił a mi boł brzucha został auuuuu :-:)-:)-:)-(

Do góry