reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

bolesne ruchy dziecka podczas ciąży

reklama
mnie to najbardziej denerwowalo pod koniec jak na brzuchu brakowalo mi z pol metra skory..... bardziej mnie to bolalo kiedy maly sie obracal a ja sie modlilam zeby mi ten brzusio jeszcze sie troche rozciagnal :):):))

mnie to najbardziej denerwowalo pod koniec jak na brzuchu brakowalo mi z pol metra skory..... bardziej mnie to bolalo kiedy maly sie obracal a ja sie modlilam zeby mi ten brzusio jeszcze sie troche rozciagnal :):):))
A czy od połowy 7 miesiąca brzuch jeszcze bardzo Ci urósł? Ja to mam wrażenie, ze skora na pępku już do granic możliwości jest rozciągnięta, nawet mnie dziwnie bolała przez jakiś czas

A czy od połowy 7 miesiąca brzuch jeszcze bardzo Ci urósł? Ja to mam wrażenie, ze skora na pępku już do granic możliwości jest rozciągnięta, nawet mnie dziwnie bolała przez jakiś czas

o kochana ja nie mialam dlugo nic ale jak mi poszlo to oooooo od 7 to mi urosl i to nie malo... pod kobiec wygladalam jak slonica :):)) i zeby wstac z kanapy tom mnie musial podnosic :):):))
ale kazda jest inna wiec sie nie sugeruj... jak bedzie ozbaczysz :):):)

no ale od 7 msc do konca brzuch najbardziej rosnie....i nagle zrobi sie taki gigant:-)

dokladnie :) wolalam tego nie pisac zeby nie straszyc ;)

Ojej.... a ja myślałam, ze tylko troszeńkę... chyba jednak pęknę...nic mnie przed tym nie uchroni
dasz rade :) super wrazenia sa pod koniec :) spokojnie spokojnie tylko spokoj nas moze uratowac :):):)

dokladnie :) wolalam tego nie pisac zeby nie straszyc ;)

dasz rade :) super wrazenia sa pod koniec :) spokojnie spokojnie tylko spokoj nas moze uratowac :):):)

e tam straszyc hehehehhe ciezko zeby w ciazy miec taki malusi brzuch hehehehe jak w 7 tyg :-D:-D:-D ja to i tak mam mały mowi mi babeczka ma ze ja to mam tylko biust i brzuch...ze na 5 msc wygladam a dla mnie to i tak duzy ten brzuch jest :cool2:

reklama

e tam straszyc hehehehhe ciezko zeby w ciazy miec taki malusi brzuch hehehehe jak w 7 tyg :-D:-D:-D ja to i tak mam mały mowi mi babeczka ma ze ja to mam tylko biust i brzuch...ze na 5 msc wygladam a dla mnie to i tak duzy ten brzuch jest :cool2:

ja dlugo nie mialam nic przy pierwszej ciazy a ok 15 jak mi wyskoczyl to po tygodniu juz najlepsze ciuchy musialy isc do szafy na najwyzsza polke :):)) i wtedy to juz z gorki :):):) plus piersi.... teraz z B weszlam na D:szok::szok::szok:

Do góry