reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle

Wczoraj wypytałam ginka o te kłucia , zwłaszcza te występujące po jednej stronie i on stwierdził,że macica sie rozciąga początkowo bardziej z jednej strony a wraz z nią wiązadła i miednica, więc niestety yo może kłuć i boleć........ale to normalne i wtedy poleżeć trzeba , troszkę pomasować sobie to miejsce-tylko żądnych termoforów ani podoszek elektrycznych!!! 3MAJCIE SIĘ BRZUCHATKI BO TO ROSNĄ NASZE MISIE PUCHATKI :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
A mnie od 25 bolal w zasadzie caly brzuszek i plecki... tak jak na @....
Pewnie dlatego, ze gdyby nie dzidzia, to wlasnie 25 powinna byla nadejsc....
Troche sie martwilam bo.... bo to przeradzalo sie momentami w skurcze chyba....
Mialam isc jutro do gina, ale.... zmdlalam dzisiaj, wiec pojawilam sie u niego....
Znow dostalam duphaston. Powiedzial, ze w sumie nic groznego ( te skurcze), ze macicia z jednej strony troche napieta, ale bedzie ok.
Natomiast z omdleniem.... pytal, czy moze nie chce do szpitala... Obiecalam, ze jesli sie powtorzy, to dopiero wtedy.... A teraz mam zrobic EKG, zwiekszyc ilosc witamienk i odpoczywac (ale lezec nie musze).....
Trzymajcie sie i obysmy mialy jak najmniej takich wrazen.

Ja ostatnio prawie zemdlałam w kościele,na szczęście mężuś stał za mną ,więc nie spadłam.Moja mama mówiła ,że też zdarzały jej się omdlenia,więc nie przejmuje sie za bardzo.

Kira - bedzie dobrze a EKG koniecznie. Ja ta mialam w pierwszej ciąży i nic poważnego nie było, więc u Ciebie pewnie też nie. Trzymaj sie mocno i dbaj o sibie i dzidzie

Do góry