Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
reklama
Rozwiązanie
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
reklama
Niestety ciąża się nie utrzymała, poronilam... Chcieli mnie położyć w szpitalu ale nie miałam totalnie nic przy sobie, ani ubrań, grupy krwi itd. Szpital był w drugim województwie więc nie chciałam już chłopaka wysyłać. Oboje bardzo to przeżywamy i po jakimś czasie znów będziemy próbować
Lu_cy
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, ja też straciłam pierwsza ciążę. W razie czego zapraszam na wątek ciąża po poronieniu. Trzymaj się jakośNiestety ciąża się nie utrzymała, poronilam... Chcieli mnie położyć w szpitalu ale nie miałam totalnie nic przy sobie, ani ubrań, grupy krwi itd. Szpital był w drugim województwie więc nie chciałam już chłopaka wysyłać. Oboje bardzo to przeżywamy i po jakimś czasie znów będziemy próbować
Psiara1996
Być może jeśli jeszcze nie było nic widać w macicy to biochemiczna i będziecie mogli od razu starać się o dzieciątko. Trzymaj sięNiestety ciąża się nie utrzymała, poronilam... Chcieli mnie położyć w szpitalu ale nie miałam totalnie nic przy sobie, ani ubrań, grupy krwi itd. Szpital był w drugim województwie więc nie chciałam już chłopaka wysyłać. Oboje bardzo to przeżywamy i po jakimś czasie znów będziemy próbować
Dzień wcześniej było widać pęcherzyk.Być może jeśli jeszcze nie było nic widać w macicy to biochemiczna i będziecie mogli od razu starać się o dzieciątko. Trzymaj się
Jeśli następnym razem pojawią się dwie kreski, od razu będę wam się chwalić
Lu_cy
Przy kolejnym razie to od razu beta i zabezpieczenie progesteronem. Musisz znaleźć dobrego lekarzaDzień wcześniej było widać pęcherzyk.
Jeśli następnym razem pojawią się dwie kreski, od razu będę wam się chwalić
reklama
Lu_cy
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego