Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
reklama
Rozwiązanie
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
reklama
Trzymam mocno kciuki żeby było dobrzeJedyne co się poprawiło to to że już nie boli mnie tak brzuch, ale dalej krwawie.
Jeśli ktoś tak miał to śmiało możecie pisać tu lub w wiadomości
Psiara1996
Fanka BB :)
A który to tydzień kochana?Jadę o 20 do innego szpitala bo teraz lecą same skrzepy, jest ich naprawdę sporo, mam nadzieję że może tam dadzą mi jakieś leki lub coś więcej mi powiedzą.
Dziękuję kochane za wsparcie, będą na bieżąco wszystko pisać
Lu_cy
Fanka BB :)
Mam nadzieję że będzie dobrze.Jadę o 20 do innego szpitala bo teraz lecą same skrzepy, jest ich naprawdę sporo, mam nadzieję że może tam dadzą mi jakieś leki lub coś więcej mi powiedzą.
Dziękuję kochane za wsparcie, będą na bieżąco wszystko pisać
reklama