Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
reklama
Rozwiązanie
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
I przy krwiaku jest tak dużo krwi? Od 19 do 21 tampon "super" już mi się przelewał.Spokojnie, może masz krwiaka i pękł. A kiedy miałaś ostatni okres? Który to tydzień? I mam nadzieję że jesteś na izbie ginekologicznej
Pytam bo nigdy o tym nie słyszałam :/
Okres ostatnio był 20 lutego. W poniedziałek miałam iść do ginekologa właśnie dowiedzieć się który to tydzień.
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
Jak mnie pękł krwiak to miałam pełno krwi ze skrzepami. Myślałam że straciłam ciążę, ale to na szczęście był tylko krwiakZanim przekierowali mnie na ginekologiczny to trochę trwało, teraz przede mną są też kobiety w zaawansowanej ciąży. Jest tylko jedna doktorka i stwierdziła że nie umieram żebym ominęła kolejkę ))
Lu_cy
Bolał, ale dostałam leki i przeszło. Jak miałaś 20 lutego okres to powinien być jakiś 6 tydzień. Napewno coś powinno być widać na usg. Daj znać po badaniuA brzuch też tak bardzo bolał?
Dziękuję bardzo za odpowiedź! Już zaczęłam się mniej stresować a ile może trwać takie krwawienie?
Daj znać jak Cie lekarz zobaczy
Lu_cy
Krwawienie 1-2 dni, potem brązowe plamienie. I jak sytuacja?Dziękuję bardzo za odpowiedź! Już zaczęłam się mniej stresować a ile może trwać takie krwawienie?
reklama
Lu_cy
No to teraz trzymamy kciuki za betę. Byłaś dzisiaj rano?Prawdopodobnie to był krwiak. Na usg mało było widać i muszę zrobić betę i powtórzyć po 48h.