Wiesz co, wole poczekac do jutra i miec pewnos ze kupie cos co zaleca lekarz niz sie pozniej zastanawiac czy to co mi aptekarka wcisnela to na prawde moge brac. Byc moze pojedziemy w ten weekend do Polski i dlatego wolalabym wiedziec co ewentualnie z polskich specyfikow jest na to skuteczne.
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Bluetooth,
w polsce jedynie co może używać kobieta w ciąży to maść lub czopki POSTERISAN, jest bez recepty i uważam że ten specyfik jest naprawdę dobry. Jest dość drogi, ale myśle że warty ceny. 10 czopków kosztuje ok 40 zł i tak samo maść. Mam i to i to i ratowało mi już nie raz pupcie ha ha
w polsce jedynie co może używać kobieta w ciąży to maść lub czopki POSTERISAN, jest bez recepty i uważam że ten specyfik jest naprawdę dobry. Jest dość drogi, ale myśle że warty ceny. 10 czopków kosztuje ok 40 zł i tak samo maść. Mam i to i to i ratowało mi już nie raz pupcie ha ha
aniawos
Fanka BB :)
bluetooth współczuję..wiem co to znaczy. Kora dębu tak, moja mam całe życie używa tłuszczu z kaczki..rewelacja i naturalne. Ja mam jakąś maść, w ciąży niby nie można, ale stosowałam kilka razy. Teraz nie stosuję nic, ale jakoś na razie spokój..schował się i nie wyłazi.
aniawos
mi nie minęła:-(
aniawos
no ja mam ogólnie rozregulowane jelita..raz tak raz tak..po drugie jak zmarznę to zaraz wyłazi..teraz tfu..tfu..mam spokój, na początku ciąży wylazł, a teraz go nie ma..i niech tak zostanie:-)
misiako, dzieki, kupie go sobie jak do Polski pojade. Ja sie modle zeby po ciazy mi zniknal i nigdy wiecej sie nie pojawil. Tym bardziej ze nie mam zupelnie problemow z wydalaniem i mysle ze to po prostu macica wypycha jesli juz bo brzuchol mam ogromny.
reklama
Bluetooth wspolczuje Ci i wiem jak boli, bo u mnie tez sie pojawil i skurczybyk nie chce sobie isc :/ My uzywamy masci homeopatycznej AVENOC ale szczerze powiedziawszy roznica jest tylko taka ze mniej boli, ale glupek sie schowac nie chce i ciagle na wierzchu, tylko czasami maleje :/
Ginek kazal mi kupic PROCTOGLYWENOL i chyba go kupie jak mi nic sie nie bedzie poprawialo. Niby nie mozna w ciazy ale na no spie tezjest napisane ze nie moza i co :> A ginek mowi ze mozna to mozna
Albo kupie posterisan jak dziewczyny polecaja
Ale czopki feee ;((((
A mnie z kolei dopadla niemila dolegliwosc- puchna mi strasznie dlonie i stopy
(( macie na to jakas rade?
((
Ginek kazal mi kupic PROCTOGLYWENOL i chyba go kupie jak mi nic sie nie bedzie poprawialo. Niby nie mozna w ciazy ale na no spie tezjest napisane ze nie moza i co :> A ginek mowi ze mozna to mozna
A mnie z kolei dopadla niemila dolegliwosc- puchna mi strasznie dlonie i stopy
Podziel się: