reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

Wiesz co, wole poczekac do jutra i miec pewnos ze kupie cos co zaleca lekarz niz sie pozniej zastanawiac czy to co mi aptekarka wcisnela to na prawde moge brac. Byc moze pojedziemy w ten weekend do Polski i dlatego wolalabym wiedziec co ewentualnie z polskich specyfikow jest na to skuteczne.

reklama
Bluetooth,
w polsce jedynie co może używać kobieta w ciąży to maść lub czopki POSTERISAN, jest bez recepty i uważam że ten specyfik jest naprawdę dobry. Jest dość drogi, ale myśle że warty ceny. 10 czopków kosztuje ok 40 zł i tak samo maść. Mam i to i to i ratowało mi już nie raz pupcie ha ha :)

bluetooth współczuję..wiem co to znaczy. Kora dębu tak, moja mam całe życie używa tłuszczu z kaczki..rewelacja i naturalne. Ja mam jakąś maść, w ciąży niby nie można, ale stosowałam kilka razy. Teraz nie stosuję nic, ale jakoś na razie spokój..schował się i nie wyłazi.

dzieki dziewczyny za rady. Czekam co ginek jutro wymysli i jesli to nie poskutkuje to przy najblizszej wizycie w Polsce zaopatrze sie w Posterisan i kore debu.

Bluetooth ja miałam hemoroida pod koniec ciazy i pomógł mi własnie posterisan w czopkach i maści. Wraz z ciaza przykra dolegliwość minęła.

no ja mam ogólnie rozregulowane jelita..raz tak raz tak..po drugie jak zmarznę to zaraz wyłazi..teraz tfu..tfu..mam spokój, na początku ciąży wylazł, a teraz go nie ma..i niech tak zostanie:-)

misiako, dzieki, kupie go sobie jak do Polski pojade. Ja sie modle zeby po ciazy mi zniknal i nigdy wiecej sie nie pojawil. Tym bardziej ze nie mam zupelnie problemow z wydalaniem i mysle ze to po prostu macica wypycha jesli juz bo brzuchol mam ogromny.

reklama
Bluetooth wspolczuje Ci i wiem jak boli, bo u mnie tez sie pojawil i skurczybyk nie chce sobie isc :/ My uzywamy masci homeopatycznej AVENOC ale szczerze powiedziawszy roznica jest tylko taka ze mniej boli, ale glupek sie schowac nie chce i ciagle na wierzchu, tylko czasami maleje :/
Ginek kazal mi kupic PROCTOGLYWENOL i chyba go kupie jak mi nic sie nie bedzie poprawialo. Niby nie mozna w ciazy ale na no spie tezjest napisane ze nie moza i co :> A ginek mowi ze mozna to mozna ;) Albo kupie posterisan jak dziewczyny polecaja ;) Ale czopki feee ;((((

A mnie z kolei dopadla niemila dolegliwosc- puchna mi strasznie dlonie i stopy :((( macie na to jakas rade? :(((

Do góry