Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Ja też mam wizyty raz na miesiąc, tak jak przez całą ciążę. KTG miałam tylko raz, ze względu na zatrucie żołądkowe. Teraz mam wizytę w środę, pewnie już ostatnią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak piszesz frigga, chory mężczyzna to gorzej niż dziecko. No, ale cóż, czasami można się porozczulać nad nimi :-)
dziewczyny a uświadomcie mnie co ile macie wizyty? co tydz czy dwa?? i czy dodatkowo chodzicie na ktg?
Jeny dziewczyny jak dobrze że te ostatnie tygodnie ciąży nie przypadły na zimę... Nie jestem w stanie się tak schylić żeby ubrać skarpetki - a wcale nie mam dużego brzucha jak na 9 miesiąc. Nie wyobrażam sobie jakbym codziennie miała ubierać, skarpetki, rajstopy albo wiązać buty...