reklama
Chérie
Mama Danielka
Poza tym mam wrażenie, że mi codziennie dochodzi jakiś nowy objaw zaawansowanej ciąży (oczywiście nieprzyjemny objaw). Ciągle coś mnie kłuje, drażni, gniecie, uciska. Echhhhh mąż już też ma dość .
ehehehe, już niedługo Kochana mój mąż też ma MNIE W CIĄŻY dość, a raczej moich humorów, ąsów-dąsów i narzekań
Mexi
Fanka BB :)
ehehehe, już niedługo Kochana mój mąż też ma MNIE W CIĄŻY dość, a raczej moich humorów, ąsów-dąsów i narzekań
Mój nawet stwierdził wczoraj, że jestem dziwakiem, bo wymioty to się ma na początku ciąży a nie na końcu . Nie ma to jak zrozumienie. Oczywiście opieprzyłam go, że jakby chodził ze mną na szkołę rodzenia (był raz), to by wiedział, że takie są objawy zbliżającego się porodu, a nie mi tu będzie morałów udzielał .
hmm..ja też nie miałam żadnych wymiotów ani na początku ciąży i teraz zbliża się jej koniec i póki co też nie mam żadnych nudności.....do szkoły rodzenia nie chodziłam, ale myślę, że poradzę sobie i bez tego....i na szczęście nie odczuwam by mój nażeczony miał mnie dość ;-)
skoro cisza w tym wątku no to znowu ja coś naskrobię bo dziś zaczęłam czuć, że w końcu coś się ze mną dzieje i że poród zbliża się wielkimi krokami...ok.9.00 poszło ze mnie trochę wody, ale to chyba nie jeszcze wody płodowe -myślę, że odszedł czop śluzowy ...i cały dzień mam lekkie, nieregulrane skurcze i cały czas ćmi mnie w krzyżu ....i tak zapisuję sobie te skurcze....trochę się nasilają ..no, są teraz mniej więcej co 10 minut....teściowa i nażeczony za każdym razem jak sięgam po długopis to patrzą we mnie jakbym miała zaraz wybuchnąc co mnie zaczyna irytować lekko....;-) Chudzielcu, czyżbyś urodziła? ;-)
chudzielec
Zaciekawiona BB
ShuLien, jesli jeszcze nie jestes na porodowce to zaraz tam wyladujesz nie wiem, ledwo wrocilam ze szpitala i jeszcze nie uzupelnilam wiadomosci ja mialam rano lekki odplyw wod,ale minimalnie, ze nie bylam sama pewna,a tego samego dnia wieczorem chlusnelo jak z wiadra i nad ranem juz nas bylo dwoje z jednej
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A mi teraz doszło jeszcze jakieś odbijanie. Co chwila mi się odbija, to nie dość, że jest wkurzające, to jeszcze niezbyt przyjemne grrrrrrrrr .
cos o tym wiem !!!
reklama
Mexi
Fanka BB :)
cos o tym wiem !!!
Grrrrrrr okropność .
Podziel się: