reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

bole i dolegliwosci ciążowe /połączone tematy/

tak jest:) jak skończę tydzień 37 (zawsze to mylę:) ) bo mój gin uważa że dopiero wtedy jest ciąża donoszona. ale jak jest z tym seksem??? bo ja taka bidulka teraz jestem nie wspominając już o mojej biednej połóweczce

reklama
o puchnieciu to mi juz nie mowcie nic !! ja juz tak spuchlam ze mi skora na lydkach peka !!! mozecie to sobie wyobrazic ?? mam opuchnieta tchawice i pewnie inne narzady wewnetrzne tez !! a kilogramy przybywaja w tepie astronomicznym !!

a to sie nie bzykacie ??
no se mniej uzywac musimy.. ba nawet wstzremiezliwosc wskazana jest przez moją infekcje.. :confused2::confused2::confused2:
anka ty mnie zabijasz tekstami :-D:-D:-D:-D
no wiesz.. :cool2::cool2::cool2::cool2:
hahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

dziewczyny a co do bzykania to ja mam na razie zakaz bo groziło przedwczesnym porodem i do końca 36tyg muszę brać luteine,potem odstawiam bo już ciąża donoszona będzie. Więc jak to z tym seksem po odstawieniu tabletek już można??

Podziwiam że jeszcze macie siłę na seks. Mi chyba ostatnie czego teraz brakuje to seks :zawstydzona/y:.

Podziwiam że jeszcze macie siłę na seks. Mi chyba ostatnie czego teraz brakuje to seks :zawstydzona/y:.

ja przez cały drugi i część trzeciego trymestru wogóle nie miałam ochoty na seks, mój mąż był na tyle wyrozumiały że nie naciskał, a nawet nie dotykał bo warczałam na niego, a teraz jest już lepiej, obawa o dzidzię już mi przeszła, i brzuszek przestał przeszkadzać ,więc przytulanko jest o wiele częściej i mam większą ochotę a i doznania są głębsze i bardziej satysfakcjonujące :-)

ShuLien, jesli jeszcze nie jestes na porodowce to zaraz tam wyladujesz :) nie wiem, ledwo wrocilam ze szpitala i jeszcze nie uzupelnilam wiadomosci :) ja mialam rano lekki odplyw wod,ale minimalnie, ze nie bylam sama pewna,a tego samego dnia wieczorem chlusnelo jak z wiadra i nad ranem juz nas bylo dwoje z jednej

jak dojdziesz do siebie to strzel relacje z porodowki !!

reklama
Chudzielcu , mialaś rację:) Gratuluję Tobie -póki co tutaj bo tylko na chwilę weszłam na forum i pomału też napiszę co na porodówce i w ogóle bo ...nas też już jest dwoje! :))

Do góry