Angelika2497
Fanka BB :)
Test przed terminem okresem pozytywny ale oprócz lekkich boli piersi przy dotyku nic mi nie dolega. Jak u was było z bólem w podbrzuszu ?był czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja miałam bole w podbrzuszu i poronilamw 9/10 tydzieńTest przed terminem okresem pozytywny ale oprócz lekkich boli piersi przy dotyku nic mi nie dolega. Jak u was było z bólem w podbrzuszu ?był czy nie
No mnie bolą i poroniłam samistnie w szpitaluW obu ciążach brzuch mnie na początku bolał tak okresowo. Do 10/11tc.
W 9/10 tydzieńNo mnie bolą i poroniłam samistnie w szpitalu
No a ja nie poronilamNo mnie bolą i poroniłam samistnie w szpitalu
Ja zrobilam test tez przed terminem okresu i bete ale mam bardzie nieregularne. Test negatywny i brzuch bolal nawet bardzo jak na okres. Nastepnego dnia z labotatorium dzwonili ze piekna beta i pogratulowali. Brzuch bolal mnoe jeszcze jak na okres kilka dni i byl sporo spuchniety. Potem przeszlo samo i nie wrocilo.Test przed terminem okresem pozytywny ale oprócz lekkich boli piersi przy dotyku nic mi nie dolega. Jak u was było z bólem w podbrzuszu ?był czy nie