reklama
Przyszlamama89
Fanka BB :)
Miałam to samo. Najgorsze były zmiany temperatur, zaciskałam zęby przetrzymywałam te kilkanaście minut, bo tyle u mnie trwał taki "atak". czasami masowanie pomagało, ale niekiedy wręcz potęgowało ból
Jedyne co mi pomagało chociaż troche to maść Bepanthen Może i u Ciebie się sprawdzi
Bądź dzielna
Pozdrawiam
Bądź dzielna
Pozdrawiam
Miałam to samo. Najgorsze były zmiany temperatur, zaciskałam zęby przetrzymywałam te kilkanaście minut, bo tyle u mnie trwał taki "atak". czasami masowanie pomagało, ale niekiedy wręcz potęgowało bólJedyne co mi pomagało chociaż troche to maść Bepanthen Może i u Ciebie się sprawdzi
Bądź dzielna
Pozdrawiam
Dziękuję, na pewno spróbuję
Luiza.
Sama używam Dove do suchej skóry (jak sobie przypomnę, że stoi na półce). Ale ostatnio zastanawiałam się nad zrobieniem sobie balsamu z oleju kokosowego, ale czy to warte wydawania pieniędzy? Wiecie, jestem skąpa jak mam kupić coś tylko i wyłącznie dla siebie
Heheh, rozumiemSama używam Dove do suchej skóry (jak sobie przypomnę, że stoi na półce). Ale ostatnio zastanawiałam się nad zrobieniem sobie balsamu z oleju kokosowego, ale czy to warte wydawania pieniędzy? Wiecie, jestem skąpa jak mam kupić coś tylko i wyłącznie dla siebie
Ale jeśli ma Ci to pomóc i przynieść ulgę to próbuj
Olej kokosowy ma też wiele innych zastosowań, ostatnio nawet dowiedziałam się (tutaj na forum) że jest lepszy niż wszystkie drogie kremy przeciw rozstępom sama zamierzam wypróbować, z tym że początkowo na jakimś małym odcinku skóry, bo jak wiadomo każdy organizm może reagować inaczej
reklama
Ewii
Krem Malt.an, w ciąży stosowany w celu zahartowania brodawek natomiast w okresie karmienia piersią w celu ochrony brodawek przed pękaniem, wysuszaniem, bólem.
Może pomóc, chociaż z drugiej strony (może to głupio zabrzmi) radzę się przyzwyczaić bo po porodzie będzie jeszcze gorzej (przynajmniej tak było w moim przypadku) [emoji6]
Może pomóc, chociaż z drugiej strony (może to głupio zabrzmi) radzę się przyzwyczaić bo po porodzie będzie jeszcze gorzej (przynajmniej tak było w moim przypadku) [emoji6]