reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból jajników i miednicy w 4 tyg ciąży

Czy objawem. Prawidłowo rozwijającej się ciąży jest naprzemienny ból jajnikow w momecie bólu jednego z nich ból promieniuje mi do miednicy kilka dni temu promieniował do nogi.
Beta 151.
Jutro mam wizytę u ginekologa bo niecały tydzień temu nie było widać wgl ciazy.
A ta beta to z kiedy?

reklama
Boje sie ze jak bede caly czas leżeć to dostane udaru albo zatoru mam nerwice lekowa i boje sie i o siebie i o dziudziusia nie ogarniam swoich obaw i leków jestem klebkiem nerwow teraz

Przykro mi :( a jakie mialas objawy zatrzymana czy krew sie pojawila i w ktorym tyg ?
31.03 byłam u gin był pęcherzyk 4mm 20.04 poszłam na wizytę wtedy miało być mniej więcej 7+5tc ale pęcherzyka już nie było w jamie macicy. Ciąża pozamaciczna została wykluczona. Lekarz powiedział że coś poszło nie tak i po prostu pęcherzyk ciążowy się musiał wchlonac. Okres dostałam 2.06 czyli mniej więcej po 6tygodniach. Dokładnie ani ja ani lekarz nie wiemy kiedy ten pęcherzyk się wchlonal.

reklama
31.03 byłam u gin był pęcherzyk 4mm 20.04 poszłam na wizytę wtedy miało być mniej więcej 7+5tc ale pęcherzyka już nie było w jamie macicy. Ciąża pozamaciczna została wykluczona. Lekarz powiedział że coś poszło nie tak i po prostu pęcherzyk ciążowy się musiał wchlonac. Okres dostałam 2.06 czyli mniej więcej po 6tygodniach. Dokładnie ani ja ani lekarz nie wiemy kiedy ten pęcherzyk się wchlonal.
A mialas juz wtedy normalne objawy ciążowe ? I nagle ustały czy czulas caly czas ze jestes w ciąży ?

Do góry