reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból jajników i miednicy w 4 tyg ciąży

Czy objawem. Prawidłowo rozwijającej się ciąży jest naprzemienny ból jajnikow w momecie bólu jednego z nich ból promieniuje mi do miednicy kilka dni temu promieniował do nogi.
Beta 151.
Jutro mam wizytę u ginekologa bo niecały tydzień temu nie było widać wgl ciazy.
A ta beta to z kiedy?

reklama
Boje sie ze jak bede caly czas leżeć to dostane udaru albo zatoru mam nerwice lekowa i boje sie i o siebie i o dziudziusia nie ogarniam swoich obaw i leków jestem klebkiem nerwow teraz

Przykro mi :( a jakie mialas objawy zatrzymana czy krew sie pojawila i w ktorym tyg ?
31.03 byłam u gin był pęcherzyk 4mm 20.04 poszłam na wizytę wtedy miało być mniej więcej 7+5tc ale pęcherzyka już nie było w jamie macicy. Ciąża pozamaciczna została wykluczona. Lekarz powiedział że coś poszło nie tak i po prostu pęcherzyk ciążowy się musiał wchlonac. Okres dostałam 2.06 czyli mniej więcej po 6tygodniach. Dokładnie ani ja ani lekarz nie wiemy kiedy ten pęcherzyk się wchlonal.

reklama
31.03 byłam u gin był pęcherzyk 4mm 20.04 poszłam na wizytę wtedy miało być mniej więcej 7+5tc ale pęcherzyka już nie było w jamie macicy. Ciąża pozamaciczna została wykluczona. Lekarz powiedział że coś poszło nie tak i po prostu pęcherzyk ciążowy się musiał wchlonac. Okres dostałam 2.06 czyli mniej więcej po 6tygodniach. Dokładnie ani ja ani lekarz nie wiemy kiedy ten pęcherzyk się wchlonal.
A mialas juz wtedy normalne objawy ciążowe ? I nagle ustały czy czulas caly czas ze jestes w ciąży ?

Do góry