reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

hormony w nocy tak działają, oksytocyna nie lubi jasnego światła itp.
Kurczę, co za emocje w ten środowy wieczór ;:)

reklama
Lepsze niz mecz pilki noznej hehehe :-))

Ja jeszcze nie wiem na czym stoje poki lekarka sie nie zjawi 🤷‍♀️

Czy u Ciebie coś się zaczęło dziać? Może cała trójka z 11.05 będzie 😂

Ja od rana zglaszalam sluz podbarwiony krwia i cmienie w dole brzucha. Teraz sa to ewidentnie skurcze rozwierajace bo kluje co chwile. Lekarz mowil ze urodze w tym tyg wg niego, ale wcale nie mialo to byc dzis bo misie chce spac. Ja sie trzymam tego ze ide w kimono :-p

Była położna, rozwarcie póki co tak jak było, jest szansa, że coś w nocy ruszy (czuję mocniejsze skurcze generalnie). Jeżeli nie, to rano podadzą oksytocynę, żeby w nocy pacjentki nie męczyć
To się minęłyśmy 😅

Ja około 16.30 opuszczałam porodówkę na Polnej 😅 na rzecz sali poporodowej 🤭

( Po oksytoxyne urodziłam w niecałe 1.5 h, startując od 2 cm rozwarcia 💪)

To się minęłyśmy 😅

Ja około 16.30 opuszczałam porodówkę na Polnej 😅 na rzecz sali poporodowej 🤭

( Po oksytoxyne urodziłam w niecałe 1.5 h, startując od 2 cm rozwarcia 💪)
gratulacje 🙂 zadowolona z Polnej? Ja się cały czas bije z myślami czy Polna czy Raszei…

Dziewuszki, a Wy jak po nocy? Spokojnie czy już rozpakowane? 🤪

reklama
Gratulacje dziewczyny, które już urodziły. Czekamy na resztę..
Ja już się tak cieszyłam, minęły mi obawy.. a dziś cała noc stan podgorączkowy, uczucie jakbym była w innym świecie. No i dalej utrzymuje mi się ta temperatura. Innych symptomów brak,zero bolu gardla nic.... strasznie się boję, że to przez te bakterie na szyjce coś zaczyna się dziać.... niby byłam leczona, teraz na kolejną bakterie stosuje antybiotyk dopochwowy... Już nie mam sił . Stresuje się że to jakieś zakazenie wewnątrzmaciczne albo sepsa... tragedia już mam dość.

Do góry