Trzymam kciuki.To zdamy jutro relacje haha trzymam kciuki
Musi być dobrze, nie na innej opcji!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki.To zdamy jutro relacje haha trzymam kciuki
@Kamcia001 spokojnie, leżenie wzmaga problemy jelitowe i zaparcia, wiec może to właśnie to.
Dobrze, ze masz wizytę.
Ja już po wizycie, nie jest gorzej, pessar trzyma, szyjka zamknięta, znaczy jest ok.
Mały jest główka w dół i wazy ok 980g. Nadal mam leżeć jak najwiecej, im jest większy tym bardziej będzie na szyjkę naciskał.
Ale włozylas ten czopek do odbytu?Hej mam pytanie dziewczyny otóż miałam straszne przeżycie nie polecam , wczoraj miałam mega zapracie więc postanowiłam wziąć czopek który uwaga ,nie rozpuścił się przez dwie godziny nic ,wyłam z bólu dosłownie do tego doszło takie dziwne uczucie parcia na pochwę , jakby wargi sromowe miały mi zaraz wybuchnąć .. ok 3 udało mi się ten czopek z siebie wypchnąć w całości ;-; i ból i skurcze trochę puściły ale przez dobre dwie godziny miałam duży ból całej pochwy,jakby dziecko miało wyjść lada moment dziś rano udało mi się załatwić bez większych problemów i wydaje mi się że pomogły śliwki z lnem (zrobiłam taka brejke ) i wszystko odpuściło , czuje już malutki ucisk na te wargi ale nie bolą. Czy powinnam jechać do lekarza sprawdzić co z szyjka po tych przeżyciach i czy mogło zrobić się jakieś rozwarcie lub mogła pójść z tych 3 cm po jednej nocy takich boli i skurczy ? Najbardziej martwił mnie ten ucisk i parcie na pochwie co myślicie ???
No tak xDDD a gdzie hahahaAle włozylas ten czopek do odbytu?