Eliza2020
Fanka BB :)
No to zazdroszczę...i trzymam kciuki...❤35t1d i odliczam dzień za dniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zazdroszczę...i trzymam kciuki...❤35t1d i odliczam dzień za dniem
No to zazdroszczę...i trzymam kciuki...❤
Ja już na oddziale. Dostałam większą dawkę nifedipin plus coś dodatkowego. W nocy kolejne ktg. Zostanę kilka dni na obserwacji ale jutro będę musiała na wszelki wypadek podpisać zgodę na cc. Mam się na razie tym nie martwić ale jeśli się nasilą i nie będą mogli ich wyciszyć lepiej aby dziecko urodziło się przez cc niż naturalnie.
Tak miałam od kilku dni napinanie się brzucha, dzisiaj pojechałam z tym do szpitala to sprawdzićA co sie stało, ze jesteś w szpitali ? Masz skurcze ?
Sorka za glupie pytanie (to moja pierwsza ciaża) ale te bolesne napinanie/skurcze?Tak miałam od kilku dni napinanie się brzucha, dzisiaj pojechałam z tym do szpitala to sprawdzić
Hej, codziennie budze sie o 5 rano, potem nie moge spac..nie moge sie ulozyc, zawsze stresuje sie ze zle leze itp.wiec nie moge przysnac..Narzeczony chyba juz zmeczony sytuacja, denerwuje sie ze jeszcze nie mam wszystkiego i nie wiem co gdzie kupić taki duży wybór i dzis jakies napiecie czuje ale to chyba maly lub wzdecia oby tylko nic nie bolalo..a tak to jakos leciCześć co u Was?