Serio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tygNo zapytałam tego lekarza więc powiedział ze aby nie za czesto, tak raz na 4 tyg
reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
No tak tak, wiesz moze co lekarz to opinia tez to moje 4 w ciagu 2.tygSerio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tyg
Eliza2020
A no i powiedział zeby nie codziennie wiesz moze chodzilo mu ze zalecane 1 raz na 4 tygSerio na 4tyg? Matko z córka.. szok jak te dzieci się rodzą zdrowe skoro większość z nas miewała/ma wizyty co 2tyg
W tym miejscu chyba są więzadła macicy więc może to to? Ja tak miałam ale po prawej stronieCzy ktoras miala tak jakby bol jajnika, kłucie w lewej stronie...wydaje mi sie ze tak sie rozciągnąl..ale bol nieprzyjemny wzielam nospe...
Tu bym się zgodziła że minimum raz na 4tyg ja miałam robione raz u mojej lekarki, kilka h później drugi raz przy przyjęciu do szpitala, po dwóch dniach kolejne do wypisu ze szpitala, po 2dniach na przyjęciu do innego szpitala, po kilku godzinach kontrolne usg i na drugi dzień u mojej lekarki do której pojechałam na skraju załamania nerwowegoA no i powiedział zeby nie codziennie wiesz moze chodzilo mu ze zalecane 1 raz na 4 tyg
Eliza2020
No moze juz "najgorszy" bol minąl..teraz boli troche...chyba ze moj syn tak sie rozciagal bo widać bylo jak sie napina...W tym miejscu chyba są więzadła macicy więc może to to? Ja tak miałam ale po prawej stronie
Eliza2020
Wiem mozna sie tym wszystkim zalamac nerwowo...ja tez juz nie wiem...w srode ide do swojej i tez pewnie krociotkie USG zrobi...aby tylko wytrzymac do.srody...Tu bym się zgodziła że minimum raz na 4tyg ja miałam robione raz u mojej lekarki, kilka h później drugi raz przy przyjęciu do szpitala, po dwóch dniach kolejne do wypisu ze szpitala, po 2dniach na przyjęciu do innego szpitala, po kilku godzinach kontrolne usg i na drugi dzień u mojej lekarki do której pojechałam na skraju załamania nerwowego
Katarzyna21st
Czesc Rzadko się tu udzielam..
Ale u mnie twardnienia nie przeszły, jak chodzę są cały czas, tylko jak leżę to jedynie brzusio ma trochę odpoczynku i się nie napina.
Jutro dzwonię do innego gina na kontrol się zapisać,bo mój niestety ma teraz urlop.Niech inny sprawdzi czy te twardnienia nie powodują skracania szyjki. A u swojego wizytę mam dopiero na 5.08.Narazie tak nie panikuje, bo te twardnienia nie powodują bólu tylko dyskomfort bardziej.
Ale u mnie twardnienia nie przeszły, jak chodzę są cały czas, tylko jak leżę to jedynie brzusio ma trochę odpoczynku i się nie napina.
Jutro dzwonię do innego gina na kontrol się zapisać,bo mój niestety ma teraz urlop.Niech inny sprawdzi czy te twardnienia nie powodują skracania szyjki. A u swojego wizytę mam dopiero na 5.08.Narazie tak nie panikuje, bo te twardnienia nie powodują bólu tylko dyskomfort bardziej.
Całą ciążę. Nawet nie musi to być od jedzenia, które powoduje wzdęcia, jak fasola czy kapusta. Napięty do granic możliwości mam po wszystkim. A teraz w 3 trymestrze, kiedy dno macicy już mi sięga daleko nad pępek, zjem trochę i już czuję, jak mi tam wszystko się ciśnie siedzieć muszę jakbym miała kija zamiast kręgosłupa, inaczej nie da rady jużCzy Wam tak też twardnieje brzuch od jedzenia?
A jak mi tak twardnieje naprawdę, tzn skurcz BH, to brzuch robi się spiczasty na wysokości pępka. Łatwo rozpoznać ale szybko puszcza, nie ma czym się stresować, tak myślę
reklama
natala.bece
Ja jakoś na początku trzeciego trymestru przy okazji wizyty u mojego lekarza powiedziałam, że mnie cały dzień bolał lewy jajnik. Kazał mi pokazać, gdzie, a potem powiedział, że jajników to już tam dawno nie ma U mnie jego zdaniem wtedy to albo były więzadła, ból jelit albo jakieś lekkie skurcze (których nie czułam). Na szczęście się to nie powtórzyło jużCzy ktoras miala tak jakby bol jajnika, kłucie w lewej stronie...wydaje mi sie ze tak sie rozciągnąl..ale bol nieprzyjemny wzielam nospe...
Podziel się: