Śmieszkowałam o tym, jak przeczytałam w książce, że może się zdarzyć po 20 tyg. "Nie no, to to mi się nie przytrafi na pewno, już bez jaj". A teraz ostrzegam, uważajcie, kiedy kichacieCzekam jeszcze na nietrzymanie moczu
reklama
natala.bece
Fanka BB :)
Ahahahaha Ja też się już tak śmieje przez łzy, bo na bank mnie to czeka!Śmieszkowałam o tym, jak przeczytałam w książce, że może się zdarzyć po 20 tyg. "Nie no, to to mi się nie przytrafi na pewno, już bez jaj". A teraz ostrzegam, uważajcie, kiedy kichacie
Haha nawet jak w ciąży cię to ominie to po porodzie dopadnieAhahahaha Ja też się już tak śmieje przez łzy, bo na bank mnie to czeka!
W końcu napisałam do swojego lekarza i powiedział żeby to sprawdzić na IP .. wróciłam już i podobno jest OK. Podłączyli mnie pod ktg żeby zobaczyć czy nie ma skurczów i nie było... Ale nie jestem jakoś uspokojona może musi zejść ze mnie stresik
natala.bece
Może kup sobie zakwas z buraków i wypijaj dziennie trochę. Mi pomagało na początku tych jelitowych atrakcjiW końcu napisałam do swojego lekarza i powiedział żeby to sprawdzić na IP .. wróciłam już i podobno jest OK. Podłączyli mnie pod ktg żeby zobaczyć czy nie ma skurczów i nie było... Ale nie jestem jakoś uspokojona może musi zejść ze mnie stresik
Eliza2020
Dzis znowu załamka, znowu mam byc caly czas podpieta do KTG...bo jakies skoki byly...ale czasami maly ucieka itp.to wiadomo i jeszcze caly czas leze w pozycji połleżacej bo tak najlepiej czyta..a wolalabym przy tym pesserze na lewym boku zapytalam czy jak po zalozeniu lekko boli ale minimalny bol to ze nie i ukochana nospa wrocila.i dzis jeszcze scopolan..jeszcze mam wrazenie ze maly sie tylko bardziej tym KTG denerwuje bo czasem kopie w ten krązek
Nie martw się na pewno w szpitalu wiedzą co robią. Dużo osób jak byłam na patologii miało codziennie ktg, myślę że to nie szkodzi, pomaga nadzorować twoja ciążę a to jest pewnie teraz najważniejsze dziwne że każą ci leżeć w półleżącej , mi robili ktg i było mi słabo na plecach więc pozwolili mi się przekręcić na bok ma być wygodnie tobie i dziecku może spróbuj jeszcze pogadać z położnymi:/Dzis znowu załamka, znowu mam byc caly czas podpieta do KTG...bo jakies skoki byly...ale czasami maly ucieka itp.to wiadomo i jeszcze caly czas leze w pozycji połleżacej bo tak najlepiej czyta..a wolalabym przy tym pesserze na lewym boku zapytalam czy jak po zalozeniu lekko boli ale minimalny bol to ze nie i ukochana nospa wrocila.i dzis jeszcze scopolan..jeszcze mam wrazenie ze maly sie tylko bardziej tym KTG denerwuje bo czasem kopie w ten krązek
Eliza2020
Bardziej dlatego ze nie czyta, maly ucieka, krązek sie zsuwa. A ja wolalabym lezec na lewym boku po zalozeniu tego pessera... jeszcze dzis ze 3 razy, mialam jakis czerwony sluz, gesty itp.nie wiem az tak by mi podraznili szyjke tym pesserem...czakam na obchod bo jeszcze nie ma zadnego lekarza...no poprostu plakac mo sie chceNie martw się na pewno w szpitalu wiedzą co robią. Dużo osób jak byłam na patologii miało codziennie ktg, myślę że to nie szkodzi, pomaga nadzorować twoja ciążę a to jest pewnie teraz najważniejsze dziwne że każą ci leżeć w półleżącej , mi robili ktg i było mi słabo na plecach więc pozwolili mi się przekręcić na bok ma być wygodnie tobie i dziecku może spróbuj jeszcze pogadać z położnymi:/
reklama
Eliza2020
Wiem wiem, mam nadzieję ze mi odlacza KTG wiec bedzie juz latwiejMój śmiało lekarzowi na obchodzie, że źle się czujesz na wznak i w ogóle o wszystkim, co Cię niepokoi, powinni zareagować.
Podziel się: