reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wystarczyło ze lekarz użył wziernika i zauważył. Jest rozwarcie na ok 1,5 cm. Nie badał mnie bo nie chciał niczego naruszać.natomiast parcie na mocz czułam gdzieś od ok 3 mcy i tez mi wszyscy mówiłeś ze jest wszystko ok wiec bądź czujna !
Ja jestem świeżo po badania a parcie na mocz czuje od dawna bo mały ułożył się wcześnie główka i mi naciska ;/ pytałam tylko mając nadzieję że może u Ciebie źle wykonane badanie ;/ ale na zatrzymanie skurczy naprawdę powinni Ci coś dać bo przecież takie sytuacje trzeba zatrzymywać;( nie rozumie tego ;/ ciagle byłaś w szpitalu , dlaczego nikt nie dopilnowal tego momentu, przecież nawet saczace się wody potrafią zatrzymać;( a nie powstrzymać skurczy I tego zeby się rozwarcie zrobiło;( przykro mi strasznie

reklama
Wystarczyło ze lekarz użył wziernika i zauważył. Jest rozwarcie na ok 1,5 cm. Nie badał mnie bo nie chciał niczego naruszać.natomiast parcie na mocz czułam gdzieś od ok 3 mcy i tez mi wszyscy mówiłeś ze jest wszystko ok wiec bądź czujna !
Kochana a który Ty masz tydzien obecnie ?

Wypuścili Cie ze szpitala z infekcja ?? Co to za bóle ?
No kazali wziąć lek dopochwowy, zrobić badanie moczu i zgłosić się w poniedziałek do lekarza prowadzącego, żeby zrobić wymaz.

Cały dzień coś mnie lekko od czasu do czasu kuło w pochwie i miałam takie kłucie z prawej strony podbrzusza. Myślałam, że to może coś jelitowego, ale wzielam leki rozkurczowe – nie pomogły, więc zdecydowałam się jednak pojechać i dobrze 😞

No kazali wziąć lek dopochwowy, zrobić badanie moczu i zgłosić się w poniedziałek do lekarza prowadzącego, żeby zrobić wymaz.

Cały dzień coś mnie lekko od czasu do czasu kuło w pochwie i miałam takie kłucie z prawej strony podbrzusza. Myślałam, że to może coś jelitowego, ale wzielam leki rozkurczowe – nie pomogły, więc zdecydowałam się jednak pojechać i dobrze 😞
Dziwi mnie ze w tak zaawansowanej ciąży Wypuścili Cie do domu z podejrzeniem infekcji i kazali badać później... Przecież te wszystkie badania powinni na miejscu zrobić. Co Ci dali dopochwowo?

reklama
Do góry