Ja jestem świeżo po badania a parcie na mocz czuje od dawna bo mały ułożył się wcześnie główka i mi naciska ;/ pytałam tylko mając nadzieję że może u Ciebie źle wykonane badanie ;/ ale na zatrzymanie skurczy naprawdę powinni Ci coś dać bo przecież takie sytuacje trzeba zatrzymywać;( nie rozumie tego ;/ ciagle byłaś w szpitalu , dlaczego nikt nie dopilnowal tego momentu, przecież nawet saczace się wody potrafią zatrzymać;( a nie powstrzymać skurczy I tego zeby się rozwarcie zrobiło;( przykro mi strasznieWystarczyło ze lekarz użył wziernika i zauważył. Jest rozwarcie na ok 1,5 cm. Nie badał mnie bo nie chciał niczego naruszać.natomiast parcie na mocz czułam gdzieś od ok 3 mcy i tez mi wszyscy mówiłeś ze jest wszystko ok wiec bądź czujna !
reklama
Kochana a który Ty masz tydzien obecnie ?Wystarczyło ze lekarz użył wziernika i zauważył. Jest rozwarcie na ok 1,5 cm. Nie badał mnie bo nie chciał niczego naruszać.natomiast parcie na mocz czułam gdzieś od ok 3 mcy i tez mi wszyscy mówiłeś ze jest wszystko ok wiec bądź czujna !
natala.bece
Fanka BB :)
Ja właśnie tez wróciłam z IP, bo dzisiaj jakieś dziwnie bole i bobas hiperaktywny. Okazało się, że to najpewniej infekcja
Aduś16
Wypuścili Cie ze szpitala z infekcja ?? Co to za bóle ?Ja właśnie tez wróciłam z IP, bo dzisiaj jakieś dziwnie bole i bobas hiperaktywny. Okazało się, że to najpewniej infekcja
natala.bece
No kazali wziąć lek dopochwowy, zrobić badanie moczu i zgłosić się w poniedziałek do lekarza prowadzącego, żeby zrobić wymaz.Wypuścili Cie ze szpitala z infekcja ?? Co to za bóle ?
Cały dzień coś mnie lekko od czasu do czasu kuło w pochwie i miałam takie kłucie z prawej strony podbrzusza. Myślałam, że to może coś jelitowego, ale wzielam leki rozkurczowe – nie pomogły, więc zdecydowałam się jednak pojechać i dobrze
Aduś16
Dziwi mnie ze w tak zaawansowanej ciąży Wypuścili Cie do domu z podejrzeniem infekcji i kazali badać później... Przecież te wszystkie badania powinni na miejscu zrobić. Co Ci dali dopochwowo?No kazali wziąć lek dopochwowy, zrobić badanie moczu i zgłosić się w poniedziałek do lekarza prowadzącego, żeby zrobić wymaz.
Cały dzień coś mnie lekko od czasu do czasu kuło w pochwie i miałam takie kłucie z prawej strony podbrzusza. Myślałam, że to może coś jelitowego, ale wzielam leki rozkurczowe – nie pomogły, więc zdecydowałam się jednak pojechać i dobrze
natala.bece
Macmirror Complex. Masakra Teraz się martwię.Dziwi mnie ze w tak zaawansowanej ciąży Wypuścili Cie do domu z podejrzeniem infekcji i kazali badać później... Przecież te wszystkie badania powinni na miejscu zrobić. Co Ci dali dopochwowo?
natala.bece
No i mi powiedziała lekarka, że jeśli jutro znowu będzie boleć itd. to mam przyjechać
Martaem1983
17Kochana a który Ty masz tydzien obecnie ?
reklama
@Mandarynka33 a jak tam u was? jak się czujesz?
Podziel się: