reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja dzis dziewczyny przejrzałam wszystkie ubranka od małego mojego synka, porozdaje znajomym odlozylam im pudla rozmiarami, tesciowa przyniosła mi ze strychu i kladla na lozko, nieraz sama wstalam zeby cos odłożyć i wziąsc inne ale sporadycznie, poplakalam sie nawet ze nie mogę sama tego zrobić i muszę prosić o pomoc
Więc właściwie pracowałam tylko rekami, mam nadzieję ze dzisiejszy dzien nie zaszkodzi mojej szyjce!

reklama
Rozumiem Cie doskonale a przypomnij mi jak długo będziesz musiała leżeć? Boje sie tego ze mnie położy do szpitala i zostawie tez mojego trzylatka
Rozumiem Cie doskonale a przypomnij mi jak długo będziesz musiała leżeć? Boje sie tego ze mnie położy do szpitala i zostawie tez mojego trzylatka:(
U mnie 27+2. Już opinie co do hospitalizacji są różne ☺️ Lekarz co mnie przyjmował to mówił ze do w miarę przyzwoitego tygodnia ciąży a mój lekarz który tez pracuje w szpitalu jakby nie widzi takiej potrzeby żeby aż tak długo. Zobaczymy jak suw będzie sytuacja rozwijać. Chyba będę się bała wrócić do domu

No tak jak jest mały w domu, to ciężko się z nim rozstać. A chodzi do przedszkola? Teraz te videorozmowy są świetne, możesz się z nim jednak codziennie widzieć w pewien sposób, przeczytać bajkę na dobranoc. Trzymam kciuki żeby czas szczęśliwie i szybko leciał ✊✊
Tak. Chodzi do przedszkola. Jakoś trzeba to przetrwać. Dziękuje 🙂

reklama
Ja dzis dziewczyny przejrzałam wszystkie ubranka od małego mojego synka, porozdaje znajomym odlozylam im pudla rozmiarami, tesciowa przyniosła mi ze strychu i kladla na lozko, nieraz sama wstalam zeby cos odłożyć i wziąsc inne ale sporadycznie, poplakalam sie nawet ze nie mogę sama tego zrobić i muszę prosić o pomoc
Więc właściwie pracowałam tylko rekami, mam nadzieję ze dzisiejszy dzien nie zaszkodzi mojej szyjce!
Spokojnie 😊 ja zaczęłam wątpić w moc leżenia. Tu w szpitalu jestem bardziej aktywna jak w domu i jakoś mi lepiej na ten brzuch 😊

Do góry