bananka8686
Fanka BB :)
Tak szczerze to niewiem, ale dobrze to nie wpływa.A te bóle okresowe to nie dobrze, dlatego ze poród może być wcześniej czy jeszcze jest jakiś inny powód?:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak szczerze to niewiem, ale dobrze to nie wpływa.A te bóle okresowe to nie dobrze, dlatego ze poród może być wcześniej czy jeszcze jest jakiś inny powód?:/
Justynko trzymam mocno kciuki!!! Dzieci na pewno dadza radę! Rozumiem, że strachu się najesz co niemiara, ale to wszystko za jakiś czas odejdzie na bok i w końcu zaczniesz się cieszyć macierzynstwem! Ściskam mocno, tule, myślę, modlę sie, trzymam kciuki!!! Bądźcie dzielni ❤Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Przykro mi że nie udało się dłużej wytrzymać, ale gratuluję ci maluszków 1kg na ten tydzień przy bliźniakach to ładna waga! Teraz powolutku do przodu tydzień po tygodniu i będzie coraz lepie! Dołączam modlitwę! Trzymajcie się!Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Trzymam również kciuki mocnooo!! Na pewno szkraby dadzą radę i wszystko się ułoży, zobaczysz. Przesyłam moc dobrej energii i życzę Ci wytrwałości, myśl pozytywnie!Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Będę trzymać mocko kciuki, bardzo ładna waga jak na ten tydzień kochana, mam nadzieję, że szybko wrócisz do domu ze swoimi maleństwamiDziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą, kawał maluszków jak na bliźniaki w tym tygodniu.Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Kochana, trzymam kciuki by bylo wszysyko dobrze! Ale moja bliska przyjaciolka urodzila wlasnie w 28 tyg z wara 960 gr i teraz corka jest zupelnie taka jak inne dzieciaczki, wlasciwie od dawna nie widac roznicy, tyle ze na początku byla troche drobna-takze Twoje blizniaki dadza rade na pewno! Dawaj nam znac jak sytuacja! A Ty skup sie na rozkręceniu laktacji i zobaczysz bedzie wszystko dobrze! Ps. Ponoc mamy wczesniakow maja z czasem bardzo duzo mleka bo wczesniaki go troche bardziej potrzebuja i natura taka madra jest :-)Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Justyna, malutkie mają świetną wagę na ten tydzień i Polna ma największy w Polsce oddział, gdzie ratują tak małe dzieciaczki, więc na ile możesz - zbieraj siły i głowa do góry, bo jesteś w najlepszych rękach. Chciałam Cię tylko pocieszyć historią z mojej bliskiej rodziny: bliźniaki urodziły się 26/27 tc, ważyły mniej niż Twoje dziewczynki, od lekarzy usłyszeli wiele strasznych informacji, ale dzieciaczki dały rade i co najważniejsze - wyszły z tego bez szwanku. Teraz mają prawie 4 latka i jeden chłopiec nosi okularki (niewielka wada wzroku), rozwijają się w tempie swoich rówieśników. Pamiętam, że przeszli wiele na początku, ale teraz ich szczęście jest ponad miarę. U Ciebie też tak będzie, musi!Dziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(
Będę się modlić za maleństwa i za Was, dzieciaczki będą walczyć i Wy też dacie radęDziewczyny 21.09 w poniedzialek na świat przyszły moje skarby. Nie udało sie dłużej wytrzymać, zrobiło się rozwarcie na 9cm. Maluszki ważą 1000g i 1035g. Są na intensywnej terapii. To był 28t5d. Trzymajcie za nas kciuki, pomodlcie się, cokolwiek. Życzę Wam gorąco żeby żadna z Was nie musiała tego przechodzić. ;(