No mógł inaczej mierzyć a w szpitalu powiedział ci ze trzyma?W ten dzien, gdy polecialam z ta nitka, moj lekarza byl na urlopie, poszlam do jakiegos obcego, pierwszego lepszego, ktory akurat przyjmowal.
reklama
Tu Pisała któraś dziewczyna że szwem ze tez go czasami czuje przy aplikacji bo to tak jak my z pessarem raz wysoko raz nisko bo szyjka pracujeW ten dzien, gdy polecialam z ta nitka, moj lekarza byl na urlopie, poszlam do jakiegos obcego, pierwszego lepszego, ktory akurat przyjmowal.
mamatrojeczki
Fanka BB :)
Ja w tej ciąży że szwem nie aplikuje luteiny (nie mam wogole przepisanego progesteronu) ale 4 lata temu miałam luteina dopochwowo i czułam czasem te niteczki od szwu. Mówiłam wtedy pamiętam ginekologowi, ale mowil, że to normalne, bo szyjka jest raz wyżej raz niżej.. . Teraz aplikuje co 5 dni fluomizin i nie wyczuwam wogole szyjki, tylko czasem luźniejsza bądź bardziej rozpulchniona pochwe.
Malinka184
W szpitalu ordynator przy badaniu stwierdzil, ze trzyma i wedlug niego wszystko jest ok. Nastepnego dnia inny lekarz ze szpitala poprosil mnie na badanie na fotel, tez stwierdzil, ze trzyma Tyle ze ten obcy, co polecialam do niego z ta nitka, niezlego stracha mi napedzil Leze teraz i czekam na kolejne badanie. Zrobia je, gdy dostana wynik posiewu.No mógł inaczej mierzyć a w szpitalu powiedział ci ze trzyma?
No na jedno dobrze bo cie przebadająW szpitalu ordynator przy badaniu stwierdzil, ze trzyma i wedlug niego wszystko jest ok. Nastepnego dnia inny lekarz ze szpitala poprosil mnie na badanie na fotel, tez stwierdzil, ze trzyma Tyle ze ten obcy, co polecialam do niego z ta nitka, niezlego stracha mi napedzil Leze teraz i czekam na kolejne badanie. Zrobia je, gdy dostana wynik posiewu.
Malinka184
No choć tyle. I przy okazji wylecza grzybice, ktora wykryli, gdy zakladali mi szew w 15 tygodniu i nawet mi o niej nie powiedzieli Chodzilam do mojego, mowilam tyle razy, ze piecze, a on na to, ze od luteiny pewnie Nie przejrzal nawet mojego wypisu. Dopiero ten obcy lekarz poprosil o wypis i mowi, ze obfity wzrost grzyba mialam, gdy zakladali mi szewNo na jedno dobrze bo cie przebadają
Malinka184
Uuuf, czyli to normalne, ze w pochwie czasami tak miekko?Ja w tej ciąży że szwem nie aplikuje luteiny (nie mam wogole przepisanego progesteronu) ale 4 lata temu miałam luteina dopochwowo i czułam czasem te niteczki od szwu. Mówiłam wtedy pamiętam ginekologowi, ale mowil, że to normalne, bo szyjka jest raz wyżej raz niżej.. . Teraz aplikuje co 5 dni fluomizin i nie wyczuwam wogole szyjki, tylko czasem luźniejsza bądź bardziej rozpulchniona pochwe.
A to dziwne bo chyba przy pessarze i szwie powinno być coś zapobiegawczo bo od bakterii właśnie może chyba szyjka polecieć ale to też chyba nie ma regułyNo choć tyle. I przy okazji wylecza grzybice, ktora wykryli, gdy zakladali mi szew w 15 tygodniu i nawet mi o niej nie powiedzieli Chodzilam do mojego, mowilam tyle razy, ze piecze, a on na to, ze od luteiny pewnie Nie przejrzal nawet mojego wypisu. Dopiero ten obcy lekarz poprosil o wypis i mowi, ze obfity wzrost grzyba mialam, gdy zakladali mi szew
Gratulacje❤Dziewczyny !!! Oksytocyna nic nie dała o 13 przebili pęcherz parę skurczów, 4 parte i urodzilam o 15:12 a teraz najlepsze waga 2730!!!!!!!!!!!! Porod cudowny
reklama
Malinka184
Bakterii nie wykryli, grzyby tak. Nic nie dostalam, choc też czytałam na przeroznych forach, ze dziewczyny dostawaly globulki...A to dziwne bo chyba przy pessarze i szwie powinno być coś zapobiegawczo bo od bakterii właśnie może chyba szyjka polecieć ale to też chyba nie ma reguły
Podziel się: