Mam podaną oksytocynę. Boję się jej. Zaczynam mieć skurcze, ale gorszy jest ból plecówI jak teraz wyglada sytuacja?
reklama
No to pewnie przy rozwieraniu Cię plecy tak bolą, to są te skurcze od kręgosłupa właśnie... Idzie w dobra stronęMam podaną oksytocynę. Boję się jej. Zaczynam mieć skurcze, ale gorszy jest ból pleców
Sunflower01
Fanka BB :)
Bierzesz znieczulenie?Mam podaną oksytocynę. Boję się jej. Zaczynam mieć skurcze, ale gorszy jest ból pleców
martini6
Wierze będzie dobrze kochana !! Walczysz dla synka. Jak ból pleców to chyba dobrze bo to idzie od skurczów rozwarcia wiec jeszcze troszkę. Trzymamy tu mocno kciuki za Was i kibicujemy !!Mam podaną oksytocynę. Boję się jej. Zaczynam mieć skurcze, ale gorszy jest ból pleców
Justynka1234
Nie nic nie mówił, to mam nadzieje że jest ok...:/ Tylko na ta długość zwrócił uwagę.Ogólnie chyba miękka nie jest dobra bo to taka chyba do porodu ale sama nie wiem ostatnio się niby wydłużyła i miała 3 25 ale mi on zwracał uwagę na jej miękosc chyba już w 16 tygodniu dlatego zaczął mi ją mierzyć. A tobie nic nie mówił jak cie badal ręcznie?
A masz po luteinie takie wodne uplawy jakby mocz?Nie nic nie mówił, to mam nadzieje że jest ok...:/ Tylko na ta długość zwrócił uwagę.
Justynka1234
Wstaje do łazienki, kąpać sie, jeść (jem 7x dziennie), ale jedzenie mam już gotowe i wychodzę na 20 minut na leżak na balkon bo mi witamina d3 juz spadla mocno. Mimo tego ze biore 2000 j. A Ty?Wydaje mi się że my nie jesteśmy w stanie same niczego ocenić. A ty leżysz cały czas czy wstajesz chociaz na chwile
Justynka1234
Nie raczej nie. Ja mialam kilka razy taki gesty śluz, i czasami go jeszcze mam. A Ty?A masz po luteinie takie wodne uplawy jakby mocz?
Ja staram się bardzo ograniczać bo nie dopytałam lekarza o tą moją miękką szyjkę. Na początku więcej chodziłam po domu bo się nie mogłam przyzwyczaić. Teraz najwięcej latam do łazienki bo prawie co godzinne bo co chwilę odczuwam parcie na pęcherz. A tak to na razie jestem strasznie zagubiona bo szczerze boję się każdego ruchu.Wstaje do łazienki, kąpać sie, jeść (jem 7x dziennie), ale jedzenie mam już gotowe i wychodzę na 20 minut na leżak na balkon bo mi witamina d3 juz spadla mocno. Mimo tego ze biore 2000 j. A Ty?
reklama
Ja mam właśnie sporo takiego wodnego tak jakby mi się tam pocilo ale to nie wiem czy nie jest czasem mocz albo po luteinie bo też czytałam że tak może być. A szczerze martwię się czy to nie wody płodowe chociaż ostatnio mówił że są okNie raczej nie. Ja mialam kilka razy taki gesty śluz, i czasami go jeszcze mam. A Ty?
Podziel się: