reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ogólnie chyba miękka nie jest dobra bo to taka chyba do porodu ale sama nie wiem ostatnio się niby wydłużyła i miała 3 25 ale mi on zwracał uwagę na jej miękosc chyba już w 16 tygodniu dlatego zaczął mi ją mierzyć. A tobie nic nie mówił jak cie badal ręcznie?
Nie nic nie mówił, to mam nadzieje że jest ok...:/ Tylko na ta długość zwrócił uwagę.

Wydaje mi się że my nie jesteśmy w stanie same niczego ocenić. A ty leżysz cały czas czy wstajesz chociaz na chwile
Wstaje do łazienki, kąpać sie, jeść (jem 7x dziennie), ale jedzenie mam już gotowe i wychodzę na 20 minut na leżak na balkon bo mi witamina d3 juz spadla mocno. Mimo tego ze biore 2000 j. A Ty?

Wstaje do łazienki, kąpać sie, jeść (jem 7x dziennie), ale jedzenie mam już gotowe i wychodzę na 20 minut na leżak na balkon bo mi witamina d3 juz spadla mocno. Mimo tego ze biore 2000 j. A Ty?
Ja staram się bardzo ograniczać bo nie dopytałam lekarza o tą moją miękką szyjkę. Na początku więcej chodziłam po domu bo się nie mogłam przyzwyczaić. Teraz najwięcej latam do łazienki bo prawie co godzinne bo co chwilę odczuwam parcie na pęcherz. A tak to na razie jestem strasznie zagubiona bo szczerze boję się każdego ruchu.

reklama
Nie raczej nie. Ja mialam kilka razy taki gesty śluz, i czasami go jeszcze mam. A Ty?
Ja mam właśnie sporo takiego wodnego tak jakby mi się tam pocilo ale to nie wiem czy nie jest czasem mocz albo po luteinie bo też czytałam że tak może być. A szczerze martwię się czy to nie wody płodowe chociaż ostatnio mówił że są ok

Do góry