GratulacjeStaś urodzony wczoraj o 20.50 38+1tc. Zaczęło się od sączących wód Zobacz załącznik 1149843
reklama
Amnesia
Fanka BB :)
Jak opłacisz porod w wannie to też Cię nie odeslą I u nich się długo nie rodzi (kilkanaście godzin). Jak za wolno idzie to cc i następna. Więc też te sale nie są długo zajęte przez jedna rodzącą. I wydaje mi się, że zawsze mają choć jedna wolna w razie gdyby ich pacjentka przyjechała, albo po prostu komus porod przyspiesza jak przyjedziesz.
Wiesz, bardzo mnie uspokoiłaś i bardzo Ci za to dziękuję. Ten mój dr P. zawsze każe mi się na siebie w tym szpitalu powolywać. Z córka gdy jeździłam na badania do niego tak trochę "nielegalnie" sprawdzać przepływy itp na szpitalu - wiesz o czym piszę... bez rachunku jak to sie mówi... nigdy nie chciał ode mnie ani grosza. Czasami gada od rzeczy ale zawsze konkretnie.. i za kazdym razem mówi do mnie "oo i jest dziewczynka jeszcze caaałaaa" heh dziewczynka... 178 wzrostu, 70 kg żywej wagi hehe mam wrażenie, ze Ci lekarze w tym szpitalu są trochę bardziej jak ludzie.
Amnesia
Nie nic spoko. Dalej czekam na skurcze albo na koniec podciekania. Chyba serio muszę założyć sukienkę bo podpaska zwykła wszystko wchlonela i nie umiem oszacować ile tego leci. Nie spieszę się do rodzenia jeszcze
Nie masz tych z testem na płyn owodniowy? Ja Chyba muszę się w takie uzbroić, bo znowu bedę myślała, ze to "siku" przez kilka godzin zamiast wody hehe
Boję się jechać poczekamMam nadzieję, że zdecydowała się sprawdzić czy to wody. Chyba że chlustnelo i była pewna
Nigdzie nie ma! dzwoniłam po aptekach w całym mieście mogą mi zamówić i będą w 72h...Nie masz tych z testem na płyn owodniowy? Ja Chyba muszę się w takie uzbroić, bo znowu bedę myślała, ze to "siku" przez kilka godzin zamiast wody hehe
Amnesia
Nigdzie nie ma! dzwoniłam po aptekach w całym mieście mogą mi zamówić i będą w 72h...
Oo mamusiu! To juz lepiej poczekać. Ja mam teraz tyle tej wydzieliny z tego pessara, ze tylko co chwilę sprawdzam. A jak się teraz czujesz?
Ale to DALEJ Ci leci? Jeśli tak to jedz do szpitala. Bo wody mogą się wysączyć a akcja porodowa się może nie zacząć. Tej mojej koleżance musieli podać oksytocynę przy tym sączeniu, bo na żadną akcję się nie zanosiło.Nie nic spoko. Dalej czekam na skurcze albo na koniec podciekania. Chyba serio muszę założyć sukienkę bo podpaska zwykła wszystko wchlonela i nie umiem oszacować ile tego leci. Nie spieszę się do rodzenia jeszcze
Już nawet nie chciałam przeszkadzać, ale nie wytrzymam. Ile czasu upłynęło od sączenia do wizyty w szpitalu? Porodu?Staś urodzony wczoraj o 20.50 38+1tc. Zaczęło się od sączących wód Zobacz załącznik 1149843
Tylko bolą plecyOo mamusiu! To juz lepiej poczekać. Ja mam teraz tyle tej wydzieliny z tego pessara, ze tylko co chwilę sprawdzam. A jak się teraz czujesz?
reklama
Ja mam dopiero 37+5 gdzie tu oksytocynęAle to DALEJ Ci leci? Jeśli tak to jedz do szpitala. Bo wody mogą się wysączyć a akcja porodowa się może nie zacząć. Tej mojej koleżance musieli podać oksytocynę przy tym sączeniu, bo na żadną akcję się nie zanosiło.
Podziel się: