reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Moja siostra tam leżała bo miała wczesniaczka i leżała. Ale tak średnio sobie chwaliła ze straszny przemiał i mało się interesują
Ale biorąc pod uwagę to chyba jeden z lepszych w Krakowie i najbardziej profesjonalny jeżeli chodzi o wczesniaczka
No właśnie zobaczymy na wizytach co się dowiem wtedy zdecyduje Żeromski odpada

reklama
No właśnie zobaczymy na wizytach co się dowiem wtedy zdecyduje Żeromski odpada
Żeromski raz byłam tylko tam na badaniach i szczerze jak zobaczyłam warunki sanitarne to było masakrycznie.
A my jesteśmy terminami chyba jakoś podobnie?
A to pessar ci na Żeromskim zakładali? Od razu po wizycie cię odesłał na zakładanie?

A wiecie co wam powiem przy tej mojej sytuacji z szyjką. Wczoraj dzwoniłam do moich koleżanki w ciąży. I okazuje się że one wgl nie są badane ręcznie ani mierzone i ich szyjki będą dopiero badane w około 30 tygodniu. A mój mnie co wizytę od początku bada ręcznie. I powiedzcie w takim przypadku skąd lekarz wgl miałby cokolwiek wiedzieć że jest nie tak

Dobra, jakby coś, to dam znać po porodzie do czego i czym najlepiej się przywiązać oraz jakiej histerii i ściemy użyć, zeby nie odesłali - zaraz zrobię sobie rozpiskę 🤣 a jeżeli chodzi o połozną to raczej się zdecyduję. Dobrze wiedzieć takie rzeczy.
Jak opłacisz porod w wannie to też Cię nie odeslą 🙃 I u nich się długo nie rodzi (kilkanaście godzin). Jak za wolno idzie to cc i następna. Więc też te sale nie są długo zajęte przez jedna rodzącą. I wydaje mi się, że zawsze mają choć jedna wolna w razie gdyby ich pacjentka przyjechała, albo po prostu komus porod przyspiesza jak przyjedziesz.

To pozazdrościć ci takiego lekarza naprawdę ja przy pierwszej jak poroniłam chodziłam na NFZ to wgl była porażka teraz chodzę do doktora Wojdaka on pracuje w szpitalu na Bochni niby nie jest zły ale teraz mnie troszkę olewa
Z Bochni to kojarzę Pana Górczewskiego - podobno dobry. A mojego to będę chwalić jak urodzę w miarę bezpiecznym terminie

Z Bochni to kojarzę Pana Górczewskiego - podobno dobry. A mojego to będę chwalić jak urodzę w miarę bezpiecznym terminie
Górczewskiej jest najlepszy chyba w Małopolsce ale próbowałam się do niego dostać to nie ma takiej możliwości strasznie rozchwytywany jest. On mi robił zabieg po tamtej ciąży to jedno co mogę o nim powiedzieć że jest bardzo konkretny i stanowczy.

reklama
Do góry