reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ile przytyłyście w ciąży? Ja bije chyba rekordy 19kg na plusie. Dziś waga pokazuje 74kg przy 168cm wzrostu. Ogólnie najwięcej utyłam w pierwszym trymestrze. Teraz waga jest w miarę stabilna mam wrażenie, że Młody przybiera na wadze a ja sama już mniej. Na początku ciąży brałam duphaston i teraz znowu go biorę wraz z luteiną. Diety nie zmieniłam tylko tryb życia. cholerka czuje się jak cieżarny klocek 😁
No to u mnie 27+0 i 1kg do przodu. Leżę od 9 tygodnia. Jestem w szoku, że praktycznie nic nie przytylam.

reklama
Ja tez xD Po takim czasie leżenia mięśnie zanikają A lubiłam być w formie:D
Ale zobacz ile mam kilogramów do redukcji 😜 nigdy w życiu się nie odchodzałam 😳 na siłownię chodziłam trzy razy w tygodniu i musiałam pakować w siebie białko... Jadłam ogromne ilości i jeszcze traciłam na wadze... 😳

Na zdjęciu z 5tc mam rozmiar 34... Mięśnie na udach... Teraz odkryłam co to celulit

Ale zobacz ile mam kilogramów do redukcji 😜 nigdy w życiu się nie odchodzałam 😳 na siłownię chodziłam trzy razy w tygodniu i musiałam pakować w siebie białko... Jadłam ogromne ilości i jeszcze traciłam na wadze... 😳

Na zdjęciu z 5tc mam rozmiar 34... Mięśnie na udach... Teraz odkryłam co to celulit
To tak jak moja koleżanka. Nie może przytyć, a w ciąży +25kg. Stracila to w 2 tygodnie jakoś, bo tak zbierała się woda w jej organizmie. Przebierała się parę razy dziennie, bo tak się pocila :O

Hej hej. Widzę, że kilogramy na tapecie 😊 ja 28+3 i 5,5kg do przodu. Nie ma tragedii, pewnie do końca wpadnie jakieś 5kg jeszcze.

Ja dziś byłam na małej wycieczce na łowisku pstrąga. W sumie, tylko autem, potem siedziałam lub tak poleżałam. A od 15 cały czas leżę. Mam nadzieję, że nie nadwyrezylam mojego brzucha.... :) oby.

To tak jak moja koleżanka. Nie może przytyć, a w ciąży +25kg. Stracila to w 2 tygodnie jakoś, bo tak zbierała się woda w jej organizmie. Przebierała się parę razy dziennie, bo tak się pocila :O
Zobaczymy czy i u mnie tak będzie, nogi mi puchną strasznie noo, ale mam jeszcze wadę serca. Myślę, że nie dopasowałam diety do nowego trybu życia. Najważniejsze, żeby Maluch był zdrowy. Później zajmę się sobą.

A ja się pochwalę, wymalowalam się zakrecilam loka i kazałem strzelać sobie fotki na tle pierdolnika 😂 no niestety mój mąż zaczyna się buntować nie dziwię się i tak wytrzymał prawie 3 miesiące😊

Załączniki

• 20200628_182318.jpg
    20200628_182318.jpg
    192,4 KB · Wyświetleń: 116
  • Screenshot_20200628-223755_Gallery.jpg
    Screenshot_20200628-223755_Gallery.jpg
    244 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry